maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: Päivä 1

Koska olen jouluihminen koko sydämeltäni, niin haluan jakaa sitä iloa myös muille. Niinpä tein teille rakkaat lukijat oman joulukalenterin. Joka päivä siis saa tulla aukaisemaan luukun ja koskaan kun ei tiedä, että mitä sieltä löytyykään. ;)

Nyt kuitenkin.....



Jouluvalaistus

sen saa aloittaa marraskuun puolessa välissä. Juuri silloin, kun joululaulut alkavat soimaa radiossa. Ainut kielto on (ainakin meidän huushollissa) ei värillisiä vilkkuvia valoja! Ei varmaan kyllä koskaan tuukkaan, ellei minit nyt välttämättä omaan huoneeseensa tahdo, mut mulle se on nou nou. Äh, niistä tulee ihan kaupan mainokset mieleen.

Mutta kurkitaas mitä meillä on ja mennään olohuone-ruokatila-keittiö-makkari järjestelmällä..

Olohuoneen ikkunat ovat ajotielle päin joten sieltä löytyvät myös meidän tähdet. Tähdet jotenkin vaan kuuluu jouluun.




Lisäksi olohuonessa on tonttu tiitiäisen koti ;)


Ruokapöydällä on sitten se kaikkien tietämä ja osan vihaama peruskynttelikkö (meillä se vaan on pakko olla!).


Keittiön ikkunasta näkyy meidän terassin valaistusta, mistä en valitettavasti saanut hyvää kuvaa :( aina kun otin kuvaa, niin kamera epätarkensi sen...mut jos vähän saatte ees tästä vihiä...


Keittiön pöydällä on lisäksi lyhty tuomassa tunnelmavaloa. Huom siniset valot :D mut ne ei vilku ja välky! Olivat ns. vahinko ostos, mutta jotenkin sit sopivat tuohon. Varsinkin kun laitoin lisäksi valkoiset valot.


Lastenhuone on nyt tylsä. Siellä on tällähetkellä vain yövalot ja pieni lyhty. Aluksi siellä oli myös jouluvalot, mutta tuntu et huone oli todella valoisa, varsinkin kun meillä ei ole pimennysverhoja vielä hankittuna. En kyllä tiedä, että haittaisiko valoisuus minejä ollenskaan, mut...


Meidän makkarissa taasen tunnelmaa on enemmän tai vielä enemmän. ;)

Shhh, en oo vielä silittäny verhoja!


Yhdet valot on vielä jemeksessä jos jonnekin vielä valoa tahdon, mutta saas nähä... Johan tässäkin on ;)

-Karoliina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti