maanantai 23. helmikuuta 2015

Monikkoblogi

Mitä teit kun sait tietää, että teille tulee kaksoset?
-Avasin googlen ja rupesin etsii tietoutta raskaudesta, synnytyksestä jne... Löyty jos jonkinäköistä lääkäritekstiä ja kysymyspalstaa...Ja onneksi löytyi myös blogeja! Raskaus aikana tutuksi tulivat mm. Nelli, Johanna, IinaElina... Ja voi kuinka paljon sainkaan vinkkejä, ideoita, vertaistukea.... Ja nyt meitä monikkobloggaajia on jo paljon enemmän. 
Google löytää meistä varmasti jokaisen, mutta nyt asiaa vielä helpoitettiin. Ihana Sanna oli reipas ja perusti MONIKKOBLOGIN. Paikka josta tuleva/nykyinen/haaveileva monikkoäiti löytää varmasti "apua" ja tietty äärettömän tervetulleita on myös ne ketä vain kiinnostaa lukea meidän monikkoäitien juttuja.
Kaikki ei tosiaan enää puhu vain ja ainoastaan lapsiarjesta vaan mukaan on tullut sisustus, pukeutuminen, opiskelut... You name it! Sehän onkin parasta, että elämässä on lasten lisäksi niin paljon muuta ja niistäkin on kiva "jutella" samanhenkisten ihmisten kanssa.

Monikkoblogit sivulla tehdään myös paljon yhteistyötä eri alojen kanssa. Ja se tietää arvontoja, alennuksia jne...Ja minä onnekas voitinkin ensimmäisessä arvonnassa!

Yhteistyö oli Ainun/Herbinan kanssa ja palkinnoksi sain:


Ainulta puhdistuspyyhkeitä, kosteusemulsio ja pesuvaahto. Herbinan tuotteet äidille taasen olivat suihkugeeli ja vartalovoi joissa molemmissa oli tuoksuna uutuus suklaa-kaura.

Ainun tuotteista puhdistuspyyhkeet oli tuttu juttu ja ne pääsivät heti hoitolaukkuun ja matkaan mukaan. Peuvaahtoa en ole vielä testannut kun on tuo edellinen ainun pesuneste vielä kesken eli riittoisia ainakin ovat.
Kosteusemulsion korkkasin heti, koska meillä rasvaa menee tosi paljon. Molemmila kun tosiaan hieman atooppista ihottumaa on. Emulsio on äärettömän kevyttä ja levittyy näin ollen tosi hyvin. Imeytyminen on tapahtunut wc:n ja olohuoneen välillä - äärettömän hyvä niin ei oo joka paikka rasvassa.
Meillä rasvaillaan hampipesun yhteydessä
Pahoittelen sumeaa kuvaa, mut oli
pakko julkaista tämä. :D
Sit äidin jutut. Olen käyttänyt paljonkin Herbinan tuotteita ja niistä tykännyt, joten odotin hyvää laatua. Uutuustuoksuna siis suklaa-kaura. Okei, suklaa jo sanana on lupaava! Tuoksu on tuotteissa juuri mitä nimi sanoo eli periaateessa kaurasuklaakeksi tulee mieleen. 
Suihkugeeli löytyy salikassista jotta saan ees jonkinlaisen suklaa-annoksen päivittäin (tai ainakin salipäivinä).
Vartalovoi pääsi tänään testiin, kun sain minit nukkuu, takan sytytettyä ja päätin hemmotella omia jalkojani. 

Ja voi terve! Olin ihan varma, että vartalovoi on hieman raskasta ja rasvaisempaa kuin perusvoiteet. Toka osuikin varmaan aika nappiin, mutta raskasta tuo ei oo todellakaan! Pehmeää, hyvin levittyvää ja nopeasti imeytyvää, toimii! Tollasta oisin mieluusti raskausaikana sivellyt vatsan ja selän alueelle, suosittelen siis oikeesti. Tuoksu jää leijumaan ympärilleni eli ehkä ei ihan sellaisten hajuherkkien juttu kuitenkaan. Suklaan ystävälle ihan paras. ;)

Yhteenvetona siis Ainu on yhä suosikki lasten tuotteissa ja Herbinan tuotteet eivät tuota pettymystä. HInta-laatu suhde on myös molemmissa toimiva. Nyt oikeestaan vaan odottelen, että pääsen testaamaan pesuvaahdon. Luulen et minitkin tykkää. Miima tykkää ainakin. ;)Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti