tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: luukku 2



Tänään kurkataan minien lahjalistaan. 

Vaikka joulu ei olekaan vielä tietoinen juttu mineille, niin lahjalista täytyy silti tehdä. :D

Tänä vuonna jyllää siis aikalailla äidin päätöksellä lahjatoiveet, tosin osa on tullut mukaan ihan vaan käytännöllisyytensä takia. Leluissakin kyllä huomaa jo, että millä nuo jaksavat leikkiä jo pidempään. Niitä löytyy listalta siis. ;)

Lelu puolella Fisher Pricen Little People on kuuminta hottia. Adele varsinkin selvästi laittaa ukkeleita taloon sisään, availee ovia jotta saa ne ulos jne. Joel taas tykkää jos kuuluu ääniä tai löytyy pyörät - perus mies.
Kuten varmaan monilla muillakin niin Legot on kans kova juttu. Meillä on jo näitä ns. vanhoja duploja ja noi on niin hyviä. pyöreitä kulmia ja iso koko - toimii! Näitä mä hamstraan kirppiksiltä ja pesun kautta ne on kuin uudet!
Top 3:n viimeinen on palapelit.Ei ehkä niinkään tekemisen ilosta, mut niit on ilmeisesti tosi kiva syödä. Muskarissa noi kaivetaan aina esiin ku laulelut on loppu.



Sit taas niitä arkisia juttuja.

Potat on erittäin toivottuja. Pikkuhiljaaa niidenkin aika kun on tulossa. ;)
Toinen table top on myös toiveissa. Jos vähän ees säilyis pöytä. Niitä Play tray:tä mietin myös, mut viekö tuolit sit liikaa tilaa?
Taaperokärry... En oo ihan varma kumpaan kategoriaan oisin sen laittanut, mut olkoot nyt täällä. Kävelemään opettelevien apuri ja isompana toimii varmasti vaikka maatila-leikin kottikärrynä.
Noista lautasista...Onko sellaisia?Siis on, mutta toimiiko ne? Annoin nimittäin noille nyt lautaset nenän eteen, niin ennen ku ehdin kissaa sanoa niin ne oli jo yllättäen lattialla. :)
Ja vaatteissahan me tosiaan siirrytään nyt 80 ja ihme ja kumma niitä ei ole vasta kuin sellai pikku laatikollinen.


Noilla pääsee jo hieman pukin apurit alkuun. ;)

-Karoliina-




Kuvat: prisma.fi, stokke.com, brio.fi, google.fi

1 kommentti:

  1. Älä hanki playtrayta! :D vie tilaa ja värjääntyy.. on ne kyl kätevät, mut jos ite pitäs valita niin tabletopit!
    Ja lautasista. . Me syötiin (tai pojat söi) johku yksvuptiaaksi asti pöydältä ilman lautasia. Nekin heitti ne pois. Sit yhtäkkiä ne ei vaan heittänytkään. Ja siitä asti me on käytetty pentikin lautasia eikä yksikään oo hajonnu. :) ne imukupilliset pojat vaan repi irti pöydästä :D

    VastaaPoista