perjantai 20. helmikuuta 2015

Välikausi....ou nou!!

"Meil on tälläset vk-puvut ja meillä taas tälläset., näiden vedenpitävyys on 450000... Ai??Mä ostin kurahousut... Mites Karoliina teillä?"

Niin no.... Minttu Myöhäinen tässä hei, mä en oo kyl ostanut mitään muuta, ku pipot ja hanskat. Puolstukseni sanottakoon, että oon kyl miettinyt ostamista! Mutta vaan minuutin siellä, minuutin täällä. Nyt ehkä enemmän ku melkein kaikissa blogeissa on vk-kausi postaukset jo olleet.

Mä oon tykästynyt Popin kuorihaalareihin ja oon niistä kuullutkin oikeestaan vaan hyvää. Ja ne onkin varmaan se ykkösvaihtis, mut sit haluisin jotku rälläyspuvut ulos. Ideoita? Name it:n haalareita katoin ja Reiman.... PUUUUH, miksi noita on noin paljon??

Seuraava ongelma on kengät. Kumisaappaat - onko ne ihan sika liukkaat noil pienillä? Nyt meil on Superfitit jotka menee kyl kevään korvalle jos ei oo ihan litimärkää. Onneksi ihan kaatosateella meidän ei oo pakko mennä ulos, vaan vielä siäleikitkin väsyttää noi kaksi maantiekiitäjää. Pssst, noi superfit:t on ihan huiput! Helppo pukee, tukevat nilkkaa ja ilmeisesti hyvät myös maailman tutkimiseen.

Sit käsien suojaus....Kesän aleista ostin Popin fleecehanskat, sit meil on noi Reiman kuorihanskat fleecellä. Tarviiko noi kurahanskat? :o

Pipot tilasin joskus vuos sitten enkä ees muista mistä, mut ne on hirveen saman tyyliset ku noi kuvassa olevat Name it tähtipipot. Niin ja onhan tuol laatikossa viel joku 3-4 pipoo per tyyppi. Me pärjätään ihan varmasti.


Kuvat: polarn o pyret, crocs ja name it

Mut joo tosiaan, ne riehuhaalarit puistoon ja omalle pihalle. Hinta-laatu suhteeltaan parhaat vinkit kehiin! Vai kestääkö Popit?

-Karoliina-


11 kommenttia:

 1. Ei popin haalareiden rinnalle tarvii muita haalareita. Ne jos mitkä kestää sen rymyämisen �� Kurahousujakaan ei tarvii, kun ne kestää veden. Mutta itse kyllä laitoin pahimpina kura/vesikeleillä kurikset päälle, koska ne on helpompi huuhtasta kurasta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mäkin olen ymmärtänyt, mut sit on vähän mietittänyt, et meneekö kuitenkin rikki, jos nämäkin välil konttaa menee tuol.

   Poista
  2. Meidän 2,5v ja 3,5v paino menemään kallioita alas polvilleen ja pyllylleen yms. Yms. Ja pientä nukkaa tuli peppuun ja polviin. Että tuskin sun 1v:t pahemmin saa kulutettua ��

   Poista
 2. Mistä noi ihanat takit on?Popin haalareista ei itellä kokemusta,mutta kuullu kans vaan hyvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Name it:n mallistoa, pahoitteluni kun kuvateksti puuttui. :)

   Poista
 3. Popin haalarit on parhaat!
  Noi keltaset Crocsit on talvikengät. Näin mua Popin myyjä valisti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiku niin onkin :D tosin mä mietin just loskareita, kun kuvia etin :D

   Poista
 4. Meillä oli viime syksynä popin haalarit ja ne oli ihanat. Mutta mä kaipasin nyt vaihtelua.. ja ostin likoille popin windfleeset ja henkseli vk-housut. Lisäksi tilaan softshellhaalarit PompDeLuxilta. On sitten vaihtoehtoa (ja on aina jotain puhdasta päälle laitettavaa), mutta meidän örmyäjät ovat jo melkein 2v keväällä. (APUA!)

  Meillä oli viime syksynä kumpparit (1v) ja oli hyvät. Eivät tippuneet ja nyt mennään myös keväällä saappaissa.

  VastaaPoista
 5. Popin haalarit! Parhaat! Ei muuta! :D

  VastaaPoista