torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: luukku 11



Aloitetaanpa vihdoin sarja Esittelyssä:koti.

Ja aloitamme loogisesti pihalta. Varsinkin nyt kun sataa ja on tasaisen harmaata, niin tää on tosi edustava tää mein piha. ;)

Lisäksi tontilta kaadettiin puita jotka ovat söpösti tuolla pinossa odottamassa että niitä vähän pätkittäis - laitettais pressun alle - kuivatettais ja sit meil ois ens talveksi puita.... Hmmmm, joutunee siis puuhommiin ennen ku tulee lunta. Tai no Markus joutuu.


Siinä sitä on...Meidän lääniä. Ja meidän ihana talo. Ja takapihalla on kolme omenapuuta, karviaismarja-, viinimarja- ja vadelmapensaita. Raparperiakin tulee kesäisin huimasti. Kukkapenkkejä on kaksi isoa, joista toinen koki kovia kun puita kaadettiin, mutta toivotaan että ei ottanut enää niin syksyllä nokkiinsa.

Mä en oo mikään viherpeukalo, mut nyt kyllä odottaa että tulee kevät ja pääsee tuota laittamaan. Keinunkin ajattelin valkoiseksi maalata.
Haaveissa on myös terassin laajennus tai lasiverannan rakentaminen, mutta ne on vielä hetken haaveita. Talon uudelleen maalaus tulee ensin ja ajateltiin vaihtaa väriä harmahtavampaan...Tai no ainakin tällä hetkellä ajatellaan niin. ;)


Koirille rakennettiin nyt talveksi tuollainen pikku aitaus, ettei innostus vie niitä omille teilleen, ensi kesänä olisi tarkoitus aidata koko tontti. Kaksi sivustaa on "kuusikatajapensaspuska"-sivua joten voi olla että niihin tulee vaan tollaista puutarhaverkkoa, kun kuitenkin jää sinne piiloon. Näkyvät sivustot sitten aidoitetaan tod.näk. sellaisella rima-aidalla.

Niin ja samalla kun keinun maalaa, niin pitäisi portaatkin maalata. Nyt ne on tollaista betonin harmaata, mutta vois tietty ehkä siinäkin vaihtaa väriä.... 

Hirrrveesti on hommaa tiedossa, mutta mikäs siinä kun itselleen tekee. :)

-Karoliina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti