tiistai 10. maaliskuuta 2015

Neljä kirjainta...

Kaikki tietää sen. Miesten mielestä NOUNOU ja naisten mielestä se paikka, missä voi kuluttaa helposti pari tuntia eikä tee todellakaan tiukkaa (paitsi lompakolle).  Jep, IKEAhan se!

Okei toi on tosi mustavalkoinen ajatusmalli, mut loppujen lopuksi aika totta. ;)

Mä tykkään pyöriä IKEAssa ja varsinkin siel alakerrassa, koska joka kerta löytyy jotain mitä en vaan tienny tarvitsevani. Nyt lasten myötä IKEAn tuotetarjonta on entisestään kasvanut meille ja tahdonkin tarjota teille meidän perheen Top 3, niin aikuisten kuin lastenkin mielestä.

Aloitetaan aikuisten kolmosella....

Ektorp

Mä vaan rakastan näitä sohvia! Tarpeeksi maalaisromanttinen tyyli meille ja istuin/makuu mukavuus just passeli. Vielä kun sais harmaat päälliset et vois vaihdella tyyliä. Kotiuttamista IKEAssa odottaa vielä nojatuoli.
Lihapullat (Markuksen valinta)

No on se varmaan myönnettävä, et lihapullat syödään melkeinpä aina kun Ikeassa käydään. Tosin sillä verukkeella saan ton miehenkin mukaan. Ja hei, ei maussa ole valittamista. Ehkä mäkin sit kesäkuussa saan taas syödä tuol. ;)

kuva ikea.com

Expedit

Helppo, moneen käyttötarkoitukseen sopiva, iätön. Meillä Expedit löytyy lastenhuoneesta, työhuoneesta ja nyt uusin tulokas kylppäristä. Tää vika oli vähän ns.testiostos, kun en ollut varma et miten istuu, mut istuuhan se.
Sitten siirrytäänkin katsastamaan minien parhaat...

Busa-tunneli

Voi jessus, että voikin olla lapsilla hauskaa!!!! Parhaissa leikeissä myös Zorro&Miima menossa mukana. Välillä on tunnelissa jopa ruuhkaa. :D
Nyt on myös keksitty että kun toinen on tunnelissa, niin toinen hyppää tunnelin päälle. Ei ehkä paras leikki, mut niin kauan kun ei itketä, niin toimii.


Mula-palikkalaatikko

Varsinkin Adelen lemppari, nyt muutaman päivän aikana myös Joel on innostunut. Adele osaa jo hienosti käännellä palikoita, jotta saa ne tiputettua oikeaan koloon. (Toinen yhtä suosittu motoriikkajuttu on Lidlistä ostettu kilppari.) 
Mula-sarjasta meillä on myös "hakka" mutta se on jäähyllä koska se lenteli tosi paljon noiden kahen ansiosta. Ainiin ja Miima söi sen vasaran vartta eli se odottaa hiontaa.

Sprutt-ankka

Tää on niiiiiin hauska!! Kylpylelut saa mukavasti piiloon ja tolla voi ratsastaa - kuin siistii!! Sprutt-sarjassa on muutakin mikä varmaan löytää pian kodin meiltä. Tätä vain rajoitetun ajan IKEAsta!!


Onko teillä IKEA lempparit??

-Karoliina-

4 kommenttia:

 1. Ikea ♡
  Meillä aina eka katotaan löytyykö ikeasta ja jos ei niin sitte katotaan muualta :D

  VastaaPoista
 2. Mä just ihailin tuota ankkaa Ikeassa! :) Tuo tunneli näyttää kyllä hauskalle, täytyy ehkä pojille hommata sellainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tunneli on kiva mut hillitsee välil ehkä liikaakin :D ja ankka kotiin vaan ;)

   Poista