maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: Luukku 15



Ohhoh, kylläpä tekee 9h tunnin yöunet kuulkaa ihmeitä! Mä oon ku uudesti syntynyt plus et tänään ei tarvinnut miettiä siivoamista/leipomista/edustamista, eikä muuten tarvii huomennakaan. 

Mutta eilisestä nyt sitten enemmän.
Adelen nimipäivät on virallisesti vasta huomenna tiistaina, mutta iltajuhlat ei tässäkään houkutellut, joten sunnuntai oli paljon passelimpi. Mummi ja isomummi tuli heti aamupäivästä avuksi ja mummu sitten puolenpäivän jälkeen. Saa olla onnellinen tollaisista tukijoukoista!

Adele saikin sitten rauhassa avata päivän ekat lahjat heti aamupäivästä. Amme oli toivottu lahja, koska kovin on ollut ahdasta yhdessä ammeessa ;) lisäksi tuli kylpyleluja ja kaksi erikokoista mekkoa. Pienempi mekoista piti sitten pukea päälle, isompi on sopiva kesällä.



huomatkaa meidän hippipanta :D

Adelella on vähän tylsästi nyt sit kaikki juhlat ihan putkeen. Eka nimpparit, sit joulu ja sen jälkeen synttärit. Kaikissa se noin 2vkoa välissä. Joelilla kun on kuitenkin aika kivasti ns. ympäri vuoden, koska nimpparit on kesällä, kertomuksen niistä löydät täältä.

Mutta siis sen takia onkin vaikea oikeen toivoa mitään, mutta voi miten ihania lahjoja tulikaan! 

Kummitätä&kummisetä toi ihanan violetin pingviini velourmekon + neulelegginsit ja paketista löyty vielä lisäksi Little People-tyyppikin!



Kolmannen kummin paketista löytyikin LittlePeople autoja! Ilmeisesti Adelen toiveita on kuitenkin kuunneltu/luntattu ;)



Lisäksi Adele sai Muumi-palapelin, leikkiponin ja kirjan. Joelin kummitätä toi Aapalle ja Joelille yhteiseksi jutuksi pussukan, jossa oli hammasharjoja, tahnoja ja satu dvd! Siis niiiiin käytännöllinen ja tarpeellinen! 

Muistattehan, että myös lasten hammasharjat täytyy vaihtaa vähintään 3 kk välein.


 tottakai myös yhdessä!

tää on tarpeellinen!
vaatesaldoa

Iltapäivä oli täynnä ihania ihmisiä ja hyviä herkkuja, joista jopa minä ihan vähän maistoin. Morkkishan siitä tuli, mutta onneksi elämä ei siihen kaadu. Toim.huom. Nyt on paino tippunut 1kg/vko, mutta kohta se lähtee taas ylöspäin jahka ne lihakset löytää tiensä mun kroppaan. 



Ilta meni leluilla leikkiessä ja vähän vielä niitä levitellessä. Kyllä oli olohuone ja lastenhuone sen näköiset, että ainakin lapsilla oli ollut kivaa. Jos en olisi ollut paikalla, niin olisin ajatellut lapsia olleen enemmän kuin neljä! :D


iltakiukku tekee myös jo tuloaan ;)
Iso kiitos vielä juhlijoille ja Adele kiittää lisäksi lahjoista, ne oli todella mieluisia ja ovat tänäänkin olleet enimmäkseen ne lelut millä on leikitty. Varsinkin Muumi-palapelistä on moneksi!


LittlePeople eat. Muumit
-Karoliina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti