lauantai 13. joulukuuta 2014

Jolukalenteri: Luukku 13


Tänään on mun ensimmäinen hoitovapaa päivä. Äitiysloma on nyt ohi eli se tarkoittaa, että mun minit ei oo enää koht vauvoja. ne on reilun kolmen viikon päästä vuoden!

Off topic. Onkohan ollut mies, joka on nää nimitykset keksinyt eli äitiysLOMA ja hoitoVAPAA, ihan ei jotenki kuitenskaa mee silleen kirjaimellisesti nyt nappiin noi nimet - tai no ainakaan mun mielestä. ;) Päivääkään en kylläkään näistä vaihtaisi pois, jokainen päivä kun on jollain tavalla kasvattanut minua.

Mutta joo, palataan nyt luukku kolmeentoista.... 

1-vuotisjuhlat siis lähestyy uhkaavasti. Meillä niitä vietetään loppiaisena, koska 7.1 on ensi vuonna arkipäivä ja illalla on vielä näin pienten kanssa vähän mälsä juhlia. Iltakiukku kun ei todella katso,et onko vieraita vai ei, kuten varmasti jokainen tietää.

Mä rakastan järjestää juhlia, mutta en oo mikään suuri koristelija luonne. Sen takia en oo oikeestaan noihin pirskeisiinkään hirveesti miettinyt näitä juttuja. Mutta nyt iski jo vähän paniikki! Teemajuhlista kuitenkin tykkään ,joten sitä kautta sit tulee väkisinkin härpäkkeetkin. Mutta ei mitään Angry Birds tai Autot- juhlia... ei ei ei eiiii.....

Ihastuin Pinterestissä Sirkus-synttäreihin ja pitkään mietin meillekin niitä, mutta just nyt se värimaailma ei iske. Plus et kivempi järkkää sirkus-teemalla sit kun lapset on isompia...Silloin vois olla jo poppareita, hattaraa ja ehkä jopa taikuria.... 

Ei auttanut muu kun ruveta selaamaan nettiä, muiden blogeja jne....Lopulta päädyin Decora house:n sivuille ja löysin sieltä huvipuisto teeman.


kuva:decorahouse.com
Vaikka senkin voisi toteuttaa isommalla kaavalla sit lasten ollessa isompia, niin nyt toi vois iskee ihan vaan iloisuudellaan. 
Palloja, raitaa, hempeitä värejä, kirkkaan punaista...Mahdollisuuksia on monia. Itse ihastuin noihin roikkuviin koristeisiin. Ja voisin väittää et meillä noi minit ainaki tykkäis katsella tollasia hyrriä sun muita.
Ja noi riisipallot! Tulee niin oma lastenhuone mieleen! Mulla ainakin oli sellai lamppu mmis tais olla Aku Ankka ja kumppanit. Löytyykö teidän muistoista noita?


kvat:decorahouse.com

Kattaus voisi tietty olla myös rauhallisempi... Jos valitsisinkin viileän mintun ja valkoisen värin kattaukseen tai ehkä koko juhlien teemaksi. Sit vois just jollain kirkkaalla värillä tuoda sinne väripilkkuja.


kuvat:decorahouse.com

Nyt täytyykin ruveta tutustumaan huolella noihin sivuihin, sillä kohta on pakko jo tilata jos jotain sieltä mielin meidän juhliin.

-Karoliina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti