maanantai 16. joulukuuta 2013

Äippäpoli 33+2

Tänää oli kontrolliultra käynti Hyvinkäällä. Ja mä "jouduin" sinne ekaa kertaa yksin. Oudointa oli, et mua oikeestaan jännitti vähemmän kuin sillon ku M on mukana. Tosin luulen sen johtuvan kylläkin siitä, et noi kaks on riekkunu niin paljon vkonloppuna, et kaikki on ok. 

Aluksi pääsin käyrille ja kätilö kyseli fiiliksiä jne. Juteltiin mm siitä, et miten haluisin synnyttää vai oonko ees miettinyt vielä. Mä toivon kyl ihan normi alakautta synnytystä, ku uskon siitä nopeammin paranevani... Sit se kätilö otti kyl puheeks et pahimmassa tapauksessa A tulee alakautta ja B joudutaan leikkaamaan...Joo-o, mä tiedän, mut tiedän myös niitä tapauksia et kaikki on menny tosi hyvin....Mut synnytystavasta keskustellaan kuulemma ens kerralla, ehkä :D 
Hyvinkäällähän mä saan synnyttää vasta 35 vkolla ( no se on jo periaattees ens vko vai laskeekohan ne siel sen silleen et 35+0 eteenpäin??) eli siis jos nyt jotain tulis niin menisin kättärille. Mut siis ei tuu ;) nyt nautitaan joulusta ihan rauhassa eka.
Käyrät oli hyvin samankaltaiset molemmilla, mutta piirsivät kuitenkin erilaista jälkeä. Ja ilm niissä ei ollut mitään poikkeavaa, kun ei kätilö eikä lääkäri niitä kommentoinu sen erikoisemmin.

Siin me pötkötellään

Hauska oli kun lopussa molemmille tuli viel hikka... Hyvin kuuli et mikä on syke ja mikä hikkaa :)

No sit päästiin ultrapuolelle. Mul on kyl ollu hyvä mäihä loppujen lopuks lekureiden kaa, koska tämäkin oli erimukava. Varmaan jopa ehkä kivoin tähän astisista.
Kokeili kohdunkaulan ja totesi vaan, että kaulaa tuntuu olevan ihan hyvin ja kohdun suu on kiinni. Äippäkorttiin ei merkattu mitään, mutta mulle jäi fiilis et nou hätä.

Sit pikkusten pariin....
Molemmat liikku suht paljon ja napavirtaukset oli hyvät. RT on yhä molempien juttu (hyvä hyvä!!)
Kyselin et jos vois yrittää kurkata B:n sukupuolta, kun nyt muutaman kerran on ollut niin siveyden sipuli. Ja jeeee, kyllä se kovasti tytöltä näytti....kolme lääkäriä on nyt näin arvellut, et ehkä se pitää paikkansa <3 

Otetaas sit vähä mittoja. Osa on noin, koska ne tulee multa vaan muistista. :) 

A
*1755g painoa eli viime kerrasta tullu +357g/2 vko
*Reisiluu oli 5,9cm
*Päänympärys ~30cm

B
*1832g ---- +330g 
*Reisiluu oli 6,0cm
*Nuppi ~30cm

Näyttäisi siis vähän siltä et poitsu rupee kirii painossa siskoaan kiinni ja ehkä se menee jopa ohi ;) yhä mietin et ois se synnytys sit helpompi jos A on isompi js "raivaa" tien B:lle. 

Seuraava kontrolliaika saatiin taas parin viikon päähän eli uuden vuoden aatolle. Sillon taas käyrät, verenpaineet jne. Mulla on neuvolakin sinä päivänä, mut täytyy yrittää vaihtaa se vaik edelliselle vkolle. 
Lääkäri arveli et eiköhän nää vkolla 37 lähe syntymään, mut eihän sitä koskaan tiiä. Huomenna sinne oli menos kuulemma kaksosodottaja joka on rv 40 :D et on niitäkin....yliajalle ei kyl kuulemma päästetä ;)

Mutta ensi kertaan taas!!! 

-Karoliina-

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa kun aloit pitää blogia :) Mistä viikosta lähtien alkavat muuten laittaa käyrille äippäpolilla? Mullahan alkaa rv.30 just. Hämeenlinnassa voi synnyttää rv. 32 lähtien kuulemma, ei sillä, että ois pahemmin pelkoa että nämä tylleröt lähtis kovin aikasin syntymään, päinvastoin, edelleen on kuutisen senttiä kanavaa jäljellä ultralla katotuttuna :D Toivoisin jo et alkais ees vähän lyhenemään!

    TR tuolta tuplaodottajista täällä siis kirjottelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun löysit tänne :)
      Täällä Hyvinkäällä käyrillä ollaan rv 32 etiäpäin ja synnyttää tänne saa tulla kaksosten kaa rv 35. Eli ihan kohta ;)
      Sulla on kyl hyvin kaulaa jäljellä...ehtii tytöt kasvaa ;)

      Poista