perjantai 20. joulukuuta 2013

Lastentarvike laatuaikaa

Tänään käytiin M:n kanssa shoppaamassa Speedylle&Gonzalesille silleen ihan kunnolla. Oli ostoslistat ja kaikkee. Oltiin (ainakin omasta mielestämme) äärettömän tehokkaita ja mösjöökin siis "viihtyi" shoppailemassa. Laatuaika ku laatuaika ;) 

Ainoat mitä jäi nyt siis hankkimatta tälleen nopeasti muisteltuna on:
  • Vaipat (sit ku päästään ruokakauppaan)
  • Korviketötsät/jauhe (nää ruokakaupasta kans, tosin ei kyl mitään tietoo et mitä tän pitäs olla?Pystynkö mä ees ostaa näitä vielä?)
  • Pinniksen patja --- samperin Etola oli jo kiinni :( Me siis joudutaan "teetättää" patjat,ku toi perintöpinnis on normaalia kapeampi. Sijauspatja onkin hieman kinkkisempi....Hmmm...
  • Kuumemittari juttu ----  tilattiin netistä, ku se oli kaikkialta loppu. Eli lähetään testaa sitä Aventin tutti/perus kuumemittari settii.


Tänään mukaan tarttui:


Amme ja siihen jalat 
(jäätiin miettii viel sit ns.luistonesto mattoa tai sellasta kylpytukea..Do we need one??)
Itkuhälytin
Rintakumit
Peppupyyhkeet ja nassupyyhkeet
Tuttipulloja (Aventin naturally-sarjaa) 2 isoo ja 2 pientä ja sit viel extra tuttiosat
Tuttiosia Aventin Classic-pulloihin mitä kotoota jo löytyi ( otettiin +1mm ja +3mm)
Pulloharja
Yötutit (eli ne mitkä loistaa pimees, löytyy sit nopsaa tarpeen tullen)
Liivinsuojia
Bepanthenia ja talkkia apoteekista

Plus ihanat Teddykompaniet soittorasiat

Sit suunnattiin Jumboon viel etsii hoitolaukkua...Mä kun en halunnu mitään hoitolaukku-hoitolaukkua, vaan jonku joka menee sit muutenkin. Hirveen iso sen ei tarvinnu mun mielest ees olla, koska meilt löytyy jo sellai NIKE:n keskikokonen posteljoonibägi. Eli nyt haussa oli "hei me lähetään shoppailee ja tarvitaan vaan perusjutut mukaan"-laukku. Ja tadaaaaaaa mustiin Carenan tupliin just sopiva Puma. Eiköhän tonne muutamat vaipat, rätit ja vaihtovaatteet mahdu. M oli sitä mieltä, et toi on ihan mun näkönen. Sopiiiiii!!!

M suostuu kuulemma kantaa jos tarve on suuri ;)
Ja tottakai tärkeää oli myös ostosten lomassa, että daddy to be on tyytyväinen, joten lause Hyvä ruoka, parempi mieli toimi meillä jälleen. Ja mullekaan ei tullut liian pitkää väliä ruokailuihin eli kiukkutasoa ei saavutettu täälläkään. ;)

Lehtipiffiä ja jotain sinihomejuusto sisäfilettä


Mutta näillä me päästään varmasti alkuun ja jonkin matkaa etiäpäinkin, eikö? :)

-Karoliina-










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti