perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!!!

Tää päivä on tosin mennyt mulla vähän ohi, koska viime yö oli ihan kökkö... Unta n. 6h, johon sisältyi noin 4 heräämistä. :( 
M meni yöksi töihin ja mun piti mennä anoppiaan yöksi, että olen sielä sitten valmiina, kun meillä tänään prejoulua vietettiin. Oltiin jo kotoa lähdössä, kun huomasin, että Miiman talvitakki jäi sisälle (ja siis sehän ei niin pärjää ilman sitä). Lähin takkia hakemaan ja vastasatanut lumi mustan jään päällä yllätti. Jalka lähti alta, polvi muljahti todella ilkeästi ja sen jälkeen löysin itseni maasta.

Onneksi en kuitenkaan kirjaimellisesti kaatunut vaan vähän niinkuin seurasin jalkaa eli mihinkään muualle ei sattunut kun polveen. Siitä asti sitä on nyt sit särkenyt silleen pikkusen ärsyttävästi, että yö meni miten meni. Turvotusta ei oo paljon ollenkaan, joten kaippa se vaan venähti. Nyt sit oon tosiaan lepuuttanu sitä tänään, jotta olisin huomenna edustuskunnossa M:n kiekkojengin pikkujouluissa. Kaunistautuminen kun on niitä pieniä jee jee juttuja vielä, vaikka tuskin kauan sielä jaksan heilua. Mutta vähän vielä "ulkoilua", sit relataan ja ruvetaan valmistautumaan tuleviin muutoksiin.

Eilen saatiin myös hoitopöytä kasattua.... \o/


Mutta nyt itsenäisyyspäivän vastaanoton juhlapukujen tihrustelu/arvostelu jatkukoon :)

Zorro&Miima onnittelee myös 96-vuotiasta Suomi-neitoa!!


-Karoliina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti