perjantai 27. joulukuuta 2013

Neuvola 34+6

Joulun jälkeen on myös fiksua mennä neuvolaan. ;) Muutama päivä suolasta jouluruokaa, sikana suklaata ja muita herkkuja. Naureskelin aamulla ittekseni et hienoo, oon varmaan sen 4 kiloo repiny parin vkon aikana. 

JOULUPALLO

Viimeksi neuvolahan oli siis 13.12 eli just sen 14 pv sitten. Suluissa silloiset lukemat:

Paino            92.1 (90.9) eli + 600g/vko ei paha ollenkaan \o/
Verenpaine  122/77 eli siinäkään ei ollu mitään (122/79)
Sf                 33,5 (31,5) ----> sentti per vko...Hitaasti mutta varmasti kasvetaan ;)

Hb:tä ei mitattu, jotenki hassuu ku se on aina katottu, mut ei haittaa ;)

Pikkusten sykkeet oli kyl sellasta vuoristorataa A ~150 ja B aluks ~140 mut sit ku tökkäsin pari kertaa niin innostu ja saatiin ~160 lukemaks. Veden määrästä täti ei oikein osannu enää sanoo, ku mun masu on kuulemma todella siro ja niiiiiiin täynnä vauvaa. Tyypit on selvästi juurruttanut itsensä enemmän oikealle. Poitsu on tossa melkein keskellä ja pää hyvin alhaalla ja neiti on sit tuol oikeassa kyljessä. 

Kovasti noi mylläs ja liikkeet näkyy selvästi mahan päälle, ihan ku neuvolatätikin ois innostunu. ;)

Juteltiin vähän synnytyksestäkin ja täti oli iha ihmeissään ku en oo vieläkään sairaalakassia pakannu. Eli okei, vkonlopun puhde olkoon siinä. ;)

Ja koska mulla ei mitään varsinaista sairaalakassia ole olemassa (olin ajatellut mun salikassia) niin "jouduin" sit suhaa Jumboon. Tosin mun piti viedä töihin yks papru, joten se sit löyty siin vähä niinku ohimennen. Ja ale on aina ale!

Siinä hän on...Punaruskea hospitaalibägi



Eli nyt voi hyvin mielin pakkaillakin jo ;) ainakin niin pitkälle ku vaan on mahdollista, päivittäin tarvittaviahan sinne on aikas turha viel laittaa. Mut onpahan jotain ees. Ja ne loput tulee sit siin hässäkässä varmaan unohtumaan *hehheh*

Mites kannattaako vauvojen vaatteet laittaa jo tonne vai tuoko M ne sitten sairaalaan kun ollaan lähdössä kotio?Muutenhan noi kaks saa varmaan käyttää niit sairaalan ihku asuja, niinku äitikin. (Joka kyllä taitaa silti ottaa vähän omia vaatteita, varsinkin jos joudutaan sairaalassa pitempäänkin olemaan)

Huomenna siirrytään jo rv 36:lle *jeij* 

-Karoliina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti