keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ystävät rakkaat

Mä olen koko alkuviikon kiltisti relannu kotona, koska vkonlopun menemiset aiheutti harkkasupistuksia ja yleistä väsymystä. Oman mielenrauhan ja kohdunkaulan puolesta näin oli minun mielestä parempi. 

Tälle illalle minulle oli kuitenkin kehitetty ohjelmaa. Erittäin hyvä ystäväni kutsui minut mukaansa lastenvaate-kutsuille. Otin siis aamupäivän/päivän rennosti (leipominen ei ole raskasta) jotta jaksan olla illalla "edustuskunnossa".

Kuuden pintaan piti olla valmiina, joten viideltä sain ruveta "puunaamaan". Olipas ihana laittaa itseään vähän enemmän kuin vaan kauppareissulle. Erohan oikeestaan oli siinä että tein silmiin rajaukset, laitoin hiuksia enemmän kuin vaan ponnarille ja oikeesti pohdin vaatetusta. Pienet on huvit ;)

   Nopee totinen omakuva peilin kautta..

Kyyti tuli ja lähdettiin suhaamaan :) Talo johon mentiin oli sama kuin missä M:n sisko asuu....johan on pienet piirit :o
Ovella sitten paljastettiin pienen pieni huijaus <3 

Mentiin siis M:n siskolle, jossa minua odotti ystävät ja ylläri vauvakutsut. 
On se vaan onni kun on niin ihania ihmisiä ympärillä!!!
Kaikki ei valitettavasti päässeet paikalle, mutta olivat hengessä mukana. Iso kiitos myös heille!!
Ruoka ja seura oli siis mitä parhainta ja piltti arvaus kilpailukin järjestettiin. :) hyi, minkä makuista maissisose onkaan :D

Vieraat saivat myös arvailla Speedyn&Gonzalesin syntymäpäivää sekä tulevia nimiä. Ensimmäinen arvaus synt.ajaksi oli tän kuun lopussa ja loput meni tammikuulle, minne tämä mom to be toivoo sen myös menevän :) 
Nimiarvauksia oli Jaresta Väinöön ja Jessicasta Lindaan. Eihän sitä koskaan tiedä ;) 

Ja saatiinhan me myös jotain lahjuksiakin... :)

Ihana vaippakakku (puretaan se joku päivä sit ihan ajan kanssa)

Marimekon tuttipullot

Äidin hiusten latvoihin vähän väriä \o/

Loppuun on vaan yksinkertaisesti todettava: 
I love you guys....More than you know!!Ootte parasta!!

Nyt sohvalle isännän kainaloon ja voi olla että tänään pääsisi aikaisin nukkumaankin, kun nyt jo haukottelen :o Oli niin jännä päivä ;) 

-Karoliina-







3 kommenttia:

  1. Hei onko teillä jo nimet valmiina molemmille, vai vielä mietinnässä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nimet on tyttö/poika parille check! (eli sit jos tyttö muuttuisikin pojaksi, niin joudutaan miettii lisää) Yllättävän helposti löyty yhteinen sävel näissä nimissä...meni varmaan puol tuntia kun aloitettiin pohtimaan :)

      Poista