torstai 5. joulukuuta 2013

Pieni suuri perhe

Esitellääs nyt vähän tätä pientä suurta perhettä tällä hetkellä, kun ei koskaan tiiä, että milloin se kasvaa muutamalla jalkaparilla.

Mun lisäksihän täällä asustaa avomies Markus ja noi kaksi russelia.

Me ollaan tosiaan Markuksen kanssa tunnettu joku miljoona vuotta. Tutustuttiin yhteisen kaverin kautta joskus '06 kieppeillä ja siitä lähtien on tasaseen tahtiin nähny/kuullu toisesta.
Mutta 2012 helluntaisunnuntaita edeltävänä lauantaina oltiin sitten porukalla terassilla ja heitin vielä M:lle et jos en löydä illalla heilaa,niin soitan sit hälle ;) nooh,mä ees minnee baariin illalla lähtenyt,mutta avauduin yhdelle ystävälleni että kuin M:stä onkin jotenki tullu uus puoli esiin, et kuin se näyttikin niiiiin hyvältä tänään.
Samaan aikaan mun ja M:n yhteinen kaveri(jota saa siis syyttää meidän tapaamisesta) laitto viestiä että M oli kyselly "oonko oikeesti vapaalla jalalla" ja  "jos se vois viedä mut kahville"...*kohtalo* 

Paljon mahtu tapahtumia kesäkuulle kun molemmilla oli töitä/reissuja/jne, vaihdettiin viestejä,soitettiin puheluita ja loppujen lopuksi käänteentekevä viikonloppu oli sit Järvenpään puistoblues.
Siellä vaan kaikki palaset loksahti paikalleen ja siitä lähtien me ollaan oltu ehkäpä maailman paras tiimi. <3


Sitten on nää meidän karvaiset lapset...
Mr.Zorro (9v) ja Miss Miima (7v)
Russelille tyypilliseen tapaan virtaa näissä tyypeissä riittää, tosin epäillään Miiman olleen entisessä elämässään kissa, koska neiti kyllä nukkuu jokaisen mahdollisen hetken päivästä. Ulkona sit mennään ihan pää kolmantena jalkana ja aivoja saati korvia ei oo mailla halmeilla.
Zorro taas on sisällä ADHD ja ulkona itse rauhallisuus - ulkoilun ideanahan on tehdä tarpeet ja sit takas sisään. :) Sateella ja pakkasella aivan ihana lenkkikaveri!

                       Mr.Zorro
                     Miss Miima

Mökillä ollessa nää kaks on sit oikeestaan ihan ulkokoiria, uiminen kun on niiden mielestä maailman parasta hommaa. Aamu 7 herätään, lähetään pihalle ja sit ku aurinko laskee niin ruvetaan rauhoittumaan (silloin uni kyllä tuleekin suht nopee).

Zorro keskittyy uimiseen, Miima enemmän auringonottoon.

Kuitenkin mökillä olo on parasta näiden kahden mielestä, meistä muista puhumattakaan. Siellä vaan sielu lepää!!

Näkymä järvelle <3


Joku kerta täytyy tehä postaus meidän koirien nukkumatavoista/asennoista... Se on oman postauksensa arvoinen :D 

Mutta siis tässä näitä mun rakkaita. 




Nyt rupeen leikkii joulupukin apulaista ja pakkailen prejoululahjat huomiselle *jeij*

-Karoliina-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti