perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä


Mitä on ystävyys? Se on sitä, että on joku jonka kanssa iloitset, joku jonka kanssa jaat murheet, joku johon voit tukeutua tarpeen vaatiessa, joku jonka kanssa voit olla oma hullu itsesi, joku joka rakastaa sinua pyyteettömästi, joku jonka kanssa et tarvitse sanoja....Sitä on mielestäni ystävyys! 

Olen erittäin onnellinen omista ystävistäni.. Parasta ystävyyttä on Markus <3 ja heti perään tulee ne tärkeät jotka mun elämään kuuluu oikeestaan päivittäin. Ei välttämättä nähdä tai edes puhuta joka päivä, mutta he käyvät ajatuksissani. <3

Luuuv


Oikeastihan ystävyyttä pitäisi vaalia, juhlia, varjella, iloita joka päivä, mutta tänään saa halailla/pussailla/riemuita vielä astetta enemmän :) ja on aikas kivaa vähän ällönlällyillä ;)

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE!!!!!!

Nalle Puh sanoi: "Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!"

One for both.....

...And both for one <3



-Karoliina-


5 kommenttia:

  1. Teilläkin varmasti noita vaippoja kuluu, niin kannattaa käydä osallistumassa Natyn vaippa arvontaan! Paketti on mahtava!
    http://aliceihmemaassa.blogspot.fi/2014/02/naty-vaipat-ja-suuri-arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, juuri lueskelin blogiasi :) ja juu, tää osallistuu :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja kivoja juttuja! Naapurin rouva käy välillä "kyttäilee" teitä, ku löyty tää blogi - olitte nii kivoja sänkynaapureita, että tuli otettua teistä vähän selvää ;) Kaikkea hyvää ja voimia arkeen! Jatkan kyttäilyä..hih! T. Saija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas jaahas ;) mutta kiva, että löysit meidät ja senkus kyttäät :D :D
      Mites teillä on menny?

      Poista
    2. Sanotaanko näin, että aika vauhikkaasti täällä menee kuten tästä vastaustahdistaki voi päätellä ;) Siis tää meiän kolmonen on ihan helppo tapaus ja melko rauhalline vesseli mutt kun näitä tosiaa on kolme muksua tässä pyörimässä ni tekemisestä ei oo puutetta. Ja sit nuo lähestyvät ristiäiset (nyt la) teettää kans pikkasen sellasta ekstrahommaa ni siinähä sitä jo onki. Mutt siis hyvällä meiningillä meillä mennää etiäpäin (ja välillä kahvin voimalla jos ei muuten saaha mammaan tarpeeks vauhtia, hih!)!

      Poista