keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ristiäisvalmisteluja

Puuuuuuh, nyt ne kutsut on tehty ja lähdössä postiin. Hienosti ajattelin ne tekeväni jo raskausaikana - no enpä tehny, sit aattelin et teen ne heti ku päästään kotiin ja vauvat nukkuu - no enpä tehny... Vaan mä tein ne ku tyypit on kk ja aikalailla jo hereillä ja sit ku ne nukkuu niin pitääkin syödä itse, pestä pyykkiä, viikata puhtaita, siivota ettei tää koti oo ihan sekasin, laittaa ruokaa ja ottaa myös se oma hetki kahvikupin kera.

Mut sain kuin sainkin ne tehtyä...ei niistä mitään maailman hienoimmat tullu, mut ne on tehty rakkaudella :)

Kutsuja....

Meillä kävi eilen myös pappi ja nyt on pikkusten nimet kirjoitettu viralliseen paperiin *huiiii* molemmille tulee nyt sitten kolme nimeä ja ollaan kyl todella "tyytyväisiä" niihin. Ne on meidän näköiset ja vielä enemmän kantajiensa näköiset.
Muissakin blogeissa ennen ristiäisiä on nimiä arvailtu, joten 
Arvauksia otetaan vastaan :)
Vink...ne EI ala samalla kirjaimella...

Nyt sitten täytyy ruveta ahertaa ristiäisten käsiohjelmaa ja miettiä vielä joku värikoodi. 
Virret me valittiin jo kirkkoon, mut kummien tehtävät täytyy jakaa. Ihanaa ku saa ottaa tärkeät ihmiset mukaan vielä tekemisenkin kautta. 



Kuten jo sanoinkin niin meillä ollaan jo aikas paljon hereillä ja seurustellaan. Hymyjä satelee ja selvästi ollaan keksitty oma ääni (niin hyvässä kuin pahassa) :)

Moiiiiii :D

Naurattaa :)

Ja sit taas ei ;)


-Karoliina-



7 kommenttia:

  1. No, mun mielestä se Matti ja Mervi oli paras vinkki jonka sait, mut ilmeisesti ei siis ne.. Kyllä nuo sinun vauvat näyttävät ihan niiltä mun ehdotuksilta, eli Mintulta sekä Villeltä - ois niin söpöö ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut eikös Minttu ja Ville ollu pihkassa toisiinsa? Eli eiiiiii käy :D

      Poista
  2. Voi mitä söpöläisiä! Paljon onnea pienten johdosta:) seurailin tätä sun blogia raskausaikana mut sitten jotenkin unohdin sen. Mutta onneksi kommentoit mulle niin löysin teidät uudestaan. Ja olet jo ehtinyt synnyttämäänkin! Ihanaa :)

    Meidän pojilla on noi samat yökkärit, niin hassua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit takaisin :) on kiva saada vinkkejä "seniori tupla mutseilta" tarpeen vaatiessa ;)
      Ja noi yökkärit on jotenkin niin söpöt :)

      Poista