lauantai 15. helmikuuta 2014

Meidän päivä

Noniin...ensimmäinen meidän päivä postaus tai no ainakin harjoitusversio :D kellonajat on noin, koska aina ei van kerkee kurkkaa et paljon se on :)

2:53 Molemmat herää melkeinpä samalla kellon lyömällä. Mä herätän Markuksen (vielä kk isyyslomaa jäljellä, mä nautin jokaisesta yöstä) joka lähtee lämmittää maidot. Isi-äiti ruokapalvelu on liian hidas, joten huuto yltyy. Onneksi tyypit rauhottuu asap saatuaan pullot suuhun. Syödään reilu 100ml ja nukahdetaan.

6:15 aamu kininät alkaa vuoronperään. Nostelen tutteja ja elättelen toiveita, et seiskaan asti nukuttaisiin. 

6:43 luovutan. Neiti ei todellakaan halua enää nukkua. Bebe kainaloon ja alakertaan, jottei veikka herää.

6:47 yhtään pulloa ei oo puhtaana, maitobaari ei siis aukea heti --- neiti hermostuu, onneksi rauhoittuu tutilla. Pullojen pesu ja sterilointi mikrossa. (Mitäs muuten te muut, steriloitteko pullot aina käytön jälkeen?) Yläkerrasta alkaa huuto, pikku herra on herännyt, jäppinen alakertaan.

7:00 Molemmilla pullo suussa sitterissä, voi tuota nälkää <3 Äiti laittaa kahvin valumaan.



7:10 neiti on valmis eka - röyhtäytys, sen jälkeen herralle sama juttu.

7:20 seurustelu/leikkihetki alkaa. Ihan huippua seurata miten tyypit jo tutkailee ympäristöä, kuuntelee äitin höpinöitä ja vastaa hymyillä.



8:30 molemmilla alkaa silmät menemään kiinni ja pientä kitinää on ilmassa - aamupäikkäri aika. Äiti saa nyt nauttia aamupalan, lukea blogeja, tehdä ystävänpäivä päivityksen omaan blogiin ja katsoa eilisen Mamma Mia-elokuvan loppuun.

9:30 neiti herää, otetaan vähän äiti-tytär aikaa seurustellen ja päivävaatteiden vaihdolla. Isi lähtee lekurireissulle.


10:15 neidillä nälkä, joten maitobaari auki.Pikkuherra nukkuu vieläkin.

10:30 herra herää ja nälkä on ihan hirveä, sen verran hän joutuu nyt odottaa et saadaan päivävaatteet vaihdettua. Varmaan koko Tuusula kuulee tän huudon.

11:00 ollaan syöty, röyhtäisty ja nyt tyytyväiset pikku tyypit haalareihin ja vaunuihin, äiti tahtoo ulos!
Eka käveltiin tarjoustalolle kattelee et jos jotain löytyisi. Mummille löyty ystislahja, koirille luita ja äidille uusi piikkikampa. 
Tullaan takas kotio ja otetaan koirat loppu lenkille mukaan. 


12:30 Kotona takaisin ja hirrrrvee nälkä.

12:45 Mummi tulee. Jee!! Toinen syli paikalla, isi ei ole siis vieläkään tullut. Vietetään laatuaikaa mummin kaa. Kunnes nukahdetaan n 13:30

14:00 isi tulee vihdoin!! Äitille on tuotu lahjuksia ;)



15:20 mä lähden kauppaan ja mummi rupee tekee meille täytettyjä lettuja *nam* pikkutyypit nukkuu ja ohjeistan et n. klo 16 vois herätellä pikkusii ellei ne herää ite.

16:30 Takas ruokakaupasta ja aika hyvin aavistelin. Tyypit oli heränny vähän yli neljä ja söivät nyt tyytyväisinä. Jes, nyt ne pärjää puol seiskaan asti jolloin ruvetaan iltapuuhiin.


Pikkuset kitisee ja silmät lupsuu kiinni, joten yritetään viihdyttää leluilla jne jotta pysyisivät hereillä nyt, jotta uni tulee sit iltapesujen jälkeen. 

18:00 Mummi lähtee ja me aloitetaan jo iltatoimet, koska meno on ns väsynyttä. Yökkärin vaihto ja iltapesu piristää molempia ja jatketaan alakerrassa vielä seurustelua ja lelujen tutkimista. 

18:45 Isillä on vapaa ilta ja lähtee katsomaan Suomen peliä kaverilleen. Me ruvetaan syömään iltapalaa. Sit otetaan muutama kuva Leijonien kannustamiseksi 



19:30 molemmat ihan untenmailla. Siirrän molemmat yläkertaan omaan sänkyyn ja rupean siivoamaan (keittiö siistiksi, lasten lelut/sitterit/leikkimatto pois jaloista). Suomen peli pyörii taustalla. Hyvä jellonat!!

19:50 poitsun vatsassa ilm kiertää, kamalasti ähistään ja pöristään. Herran maha on toiminut viimeksi sunnuntaina!!!voisiko se rautalisä olla syynä??täytyy ottaa tää keskiviikkona puheeksi neuvolalääkärillä.
Käyn kurkkaamassa, mutta ei tarvitse edes tuttia, joten poistun takavasemmalle. 


23:00 omien hampaiden pesu ja ihmettelen ku pikkutyypit nukkuu vieläkin...

23:10 ei nuku enää ;) Maitoa mahoihin ja lisää unta kuulaan. Äiti ja isi käy kans unten maille.

~3:00 yösyöttö

6:48 uusi päivä :)


7 kommenttia:

  1. Kiva että kerroit teidän päivästä!

    Naistenklinikalla sanoivat, että samaa tuttipulloa voi käyttää 2-4 kertaa kunhan osat vaan välillä huuhtelee kylmällä vedelle. Näin siis tehtiin sairaalassa heidän ohjeiden mukaan. Me päätettiin jatkaa tätä myös kotona. Meillä taitaa olla yhteensä 10 pulloa. Kerran päivässä tislataan ja steriloidaan pullot mikrossa. Meillä syödään 5 krt päivässä, niin periaatteessa pärjättäis 4 pullolla. Käytön välit pullot säilytetään nimikoiduissa astioissa, niin säilyy oma pullo.

    Pohjoistuuli ja A&N (2kk 6pv)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, eli mä oon ihan "liian" reipas tossa pesemisessä/steriloinnissa. :)

      Poista
    2. Mekin vielä esikoisen kanssa tehtiin niin, et joka kerran jälkeen pullo pesuun. Nytkin olin varautunut siihen ja ostanut enemmän pulloja. Parempi näin. Kyllä tekemistä riittää näiden tuplien kanssa muutenkin ;)

      Pohjoistuuli

      Poista
    3. Kyllä.. Ei ole vapaa-ajan ongelmia ;)

      Poista
  2. Ei tislata vaan tiskataan :) damn you autocorrect ;)

    Pohjoistuuli

    VastaaPoista
  3. Touhukas päivä teillä :) ihania kuvia, varsinkin tuo setterissä aamupalan nauttiminen :) mä keitän pulloja mikrossa vaa pari kertaa viikossa, oonpa laiska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon todennut et kaikki ovat aamupalalla tyytyväisiä noin. :) ja kiitos ;)

      Poista