maanantai 24. helmikuuta 2014

Bannerin päivitystä ja nimi pohdintaa

Uusi banneri, jeeeeeeeeeeee :) 

Tällä mennään kesään asti, sit tyypit on jo niin isoja et voidaan tehä uus...Niin tai itseasiassa...Nimetkin julkastaa jo parin viikon päästä, sithän vois tehä taas uuden. Ton tekeminen on hauskaa ja helppoa ja sillä saa nopeesti uutta ilmettä blogiin...Eli en mä nyt vätsii meekkään tällä kesään asti. ;)

Kelpaako?

Nimiä kysellään meiltä ihan koko ajan ja muutama arvaus on osunutkin oikeaan, mutta vain muutama... En tiiä kuin hyvin mulla pitää pokka, jos joku oikeesti tenttaa ja osuu oikeaan.

Molemmille tulee kolme nimeä ja ne ei ala samoilla kirjaimilla. Jotenkin en tuntenut omakseni (tai emme tunteneet) et ois esmes Lassi ja Liina tai Väino ja Viivi. Molemmat on kuitenkin täysin yksilöitä ja tahdon että niin kasvavatkin. Helpompaahan poika-tyttö kaksosilla on, koska kaveripiirit tulee olemaan (todennäköisesti) omat eikä tule sekaannuksia tms. Kyl työ tajuutte ;)


Joko ne ristiäiset on?????


Mut joo enää kaksi viikkoa!!! Jeeee!! Jännä kuin sitä julkistamista odottaakin! Johtuu varmaan siitä, et sit he ovat he eikä vaan vauvat. Varsinkin ku meillä ei ollut "kunnon" nimiä työniminä vaan Speedy & Gonzales. Eikä niillä oikeen osannu noita pikkusia oikeen kutsua. Kulta, muru, minimies, prinsessa, äijä jne on ollut PALJON parempia nimiä <3 

-Karoliina-

1 kommentti: