keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Atsiii, sniif, byääää!!!

Nonni, nytköhän se lenssu on löytänyt meidät?
Nenä on pikkusilla ollu tukossa ennenkin, mutta neuvolassakin epäilivät että maitoa on nenätiehyihin menny.

Nyt kuitenkin viime yön aikana varsinkin neiti oli todella tukkoinen. Hengityskin kuullosti kovin rohisevalta. :( 
Laitoin suolaliuostippoja molemmille nenään ja tuloksena oli aivastukset ja räkää. 

Aamulla poju ei ollut yhtään niin rohina-Roope, mutta voi tota neitiä. Nenä tukossa ja tutin syöminenkään ei ollut kivaa (tietenkään!!).
Onneksi saatiin nenää taas aivastelemalla sen verran auki et pystyttiin syömään. Mutta sellasta pientä kitinää koko ajan ja vaan syli kelpaa. Nyt neiti nukkuu sitterissä. Pystyasento on varmasti hälle hyvä. Veikka nukkuu viereisessä sitterissä ja näyttäisi onneksi olevan ainakin vähemmän tukkoisampi.

Pikku nuhanenä

Onni onnettomuudessa on, että tänään on lääkärineuvola. Lääkäri saa kuunnella/katsoa, että tarviiko tässä jotain lääkkeitä vai mennäänkö tipoilla ja kerrospukeutumisella. Ainut "miinushan" tässä on, että saadaan se rotarokotus tänään eli mahdollisesti masuväänteet tulee kaupan päälle. Mutta onneksi vain mahdollisesti. 

Onko teille tullut pikkuisille oireita rotarokotuksesta?

Isistä on hyvä pitää kiinni <3




5 kommenttia:

  1. Meidän tytyt ei onneksi saanut mitään ihmeellistä rotasta, hiukan löysempää kakkaa vaan :) Meidän terkka taisi sanoakin että harvinaista on masukivut, enemmän juuri niin päin että tulee ulos helpommin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa se ois meille ihan jees, kun noi molemmat vähän jemmailee :P

      Poista
  2. Voi toivottavasti pienet paranee pian :)

    Me ei otettu pojille ollenkaan tota rota-rokotetta. Ei haluttu mahavaivoja jo muutenkin huonosti nukuttuihin öihin enkä toisaalta kokenut koko rokotusta kovinkaan tarpeelliseksi. Mutta näihin on monia mielipiteitä!

    Kannattaa muuten ostaa se nenäfriida, oli ainakin meille ihan pelastus pikkuflunssiin. Hetken se on kurjaa, mutta sitten helpottaa kun räät on pihalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lääkäri oli sitä mieltä, ettei oo flunssaa kun keuhkot oli oikoo, samoin korvat. Maitonuhaa tai sit vaan viel ahtaat tiehyet.

      Meil on tollai pikkuniistäjä, mut ei olla viel noiden pikkunenuihin sitä oikein saatu sopimaan.

      Ja meille ei ainakaan viel oo tullu oireita rota:sta, mut onhan täs viel aikaa...*koputtaa puuta ja toivoo parasta*

      Poista
  3. Meillä on nyt 12 pv rotan ekasta annoksesta ja tuntuu, että viimeiset pari päivää on oltu vähän kränämpiä. Meille th sanoi, että rotasta oireet tulevat usein n. 10 pv rokotteen annosta (jos niitä siis tulee). Toivottavasti olisivat parin päivän päästä ohi.

    Pohjoistuulu

    VastaaPoista