lauantai 1. helmikuuta 2014

Kolmen kilon raja

Se meni pojalla rikki!!!! Eli herra sai ulkoiluluvan *jeeee*
Nyt kun toi meidän prinsessa viel reilu 300g saa painoa, niin päästään KOKO jengi pihalle! Vaunulenkeistä tulee meidän pelastus toisin sanoen äitin pää ei sekoa :D

3 viikkois poseeraus


Neuvola kuulumiset:

Poitsuliini    3250g (2815g) 51cm (49,8)
Neitokainen 2665g (2280g)  49,7cm (48,4)

Me kasvamme siis ihan hurrrrrjaa vauhtia. Saatiin myös positiivista palautetta omista ratkaisuista (vauvan oma rytmi öisin, päivällä syödään sit enemmän) ja pikkuisten voinnista/kunnosta. Eli olemme läpäisseet ekan testin vanhemmuudessa - me pärjäämme perheenä!! :)

Meillähän on muuten tänään laskettuaika :)
Eli nyt alkaa meidän kehityksen seuranta ns nollista....Eli kalenteri ikää meillä on jo 3vkoa ja 4pv, mutta korjattua ikää 0vrk.

Kevyt.net sivuilla asiasta kerrotaan näin:

"Korjattu ikä tarkoittaa vauvan lasketun ajan perusteella laskettua ikää. Kalenteri-ikä on keskosen oikea, syntymäpäivän mukainen ikä. Esimerkiksi viiden kuukauden ikäisen (syntymäpäivästä laskettuna), kaksi kuukautta etuajassa syntyneen keskosen kalenteri-ikä on viisi kuukautta ja korjattu ikä kolme kuukautta. Keskosen alkuaikojen kasvua ja kehitystä seurataan korjatun iän mukaan (pikkukeskosilla usein 2 vuoden ikään asti). ”Isoilla viikoilla” syntyneillä keskosilla ja jo vanhemmaksi varttuneilla kasvua ja kehitystä voidaan seurata kalenteri-iän mukaan."


Neuvolatäti oli sitä mieltä, että oltais voitu mennä neuvolaan vasta 3vkon päästä, mut mennään nyt sit kuitenkin tytön painokontrolliin ensi viikolla ja samalla katotaan pikkutyyppien hemoglobiinit. Voi sitä itkua, kun kantapäätä taas pistetään :(


Mutta ensi neuvola onkin siis 1kk neuvola....Näin nää viikot vaan kuluu <3

Ekaa kertaa mekko päällä

Lisää maitoa, äiti!!



-Karoliina-

4 kommenttia:

  1. Moi! Imetätkö vai saavatko korviketta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!sekä että meininki täällä :) kun tähän asti on ollut kovin tarkat maitomäärät niin pullosta on ollut helpompi seurata.
      Ja pullostakin on siis juotu korviketta mutta myös pumpattua maitoa.

      Poista
  2. Moi! Kuinka paljon syövät kerralla? :)

    VastaaPoista