keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Talvihaalari pohdintaa

Nyt kun juhannus on takana päin, niin onkin aika suunnata katse talveen ja talvi pukeutumiseen. Jälleen olen tilanteessa, missä vaihtoehtoja on miljoona. Niinpä olenkin tutkaillut nettiä ja kaivellut arvosteluja eri puvuista.

Pikkutyypithän harjoittelee hyvin todennäköisesti kävelyä talvella, joten puvun täytyy kestää pikku kaatuilut, leikithän on varmaankin suurin osa istualteen, joten kosteuttavia pitäisi sietää. Kauhea pakkanen jos tulee, niin lämmittävä puku on must. Tietty villahaalaritkin täytyy olla. Tuplavetskarikin olisi hirmu kiva. Ja visuaalisestihan puvun täytyy miellyttää äidin silmää, ;)

Mä ostin tuplien kirppikseltä snadeille Jonatathanin haalarit pihapuvuiksi. Jonathania kun on kehuttu monessa paikassa kestäväksi ja lämpimäksi. Eli hinta-laatusuhde on puheiden mukaan hyvä. Niinpä Jonathanit kuullosti oikeen hyviltä meille pihalle. 

Mutta..... Mähän tahtoisin meille sit myös yhdet "siistit" haalarit kyläilyyn, kaupoille jne. Ja mä oon täysin rakastunut Molon haalareihin!!! Myös Ticketin haalarit on kivoja, mut jotenkin Molo on kivempi. Ja nyt siis puhutaan ulkonäöllisesti ja mun mausta. Ja sit tietty ne hanskat ja pipot ja kengät ja ja ja...



Ticketin puvut jäi sit innostuksissani vähän taka-alalle plus että musta kaikilla on Ticketin haalari. Ei sillä että en voisi siksi semmoista hankkia, mutta... Niin ja sit on viel Reimat, Legotecit... Ounouuuu!!! Nyt haluaisin vaan päästä hypistelemään ihan livenä Molon haalareita ja luulen, että sitten teen päätöksen "edustushaalareista". 

Mitä haalareita teillä on? Plussat ja miinukset?


-Karoliina-

14 kommenttia:

  1. Meillä on ollut Popia, Ticketiä ja yks Reiman. Reiman puku oli huonon mallinen (liian leveä). Popit piti todella hyvin vettä! Muistan kun joskus poika meni lätäkköön makaamaan, ja sisävaatteet ei kastuneet yhtään. Ticket on ehkä suosikki mallinsa vuoksi. Mutta tossa meidän Ticketissä on aika lyhyet ja tiukat hihat :( Ainakin Popeilla on hyvä jälkeenmyyntiarvo :)

    Talvikengistä meidän lempparit oli Crocsin.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen joko popin tai molon. Molemmat kivan kapoisia ja istuu hyvin lapselle. Molemmat pitää vettä ja mielestäni kestää hyvin kulutusta. Meillä kanssa poika uinut lätäköissä popin haalarilla ja aina kuiva. Ja molo kahdella vetskarilla viime talvena, ihanan notkeaa materiaalia, ohut, mutta lämmin. Lapsen helppo liikkua. Ja mikä parasta, ihanat värit! Ensi talveksi molemmille pojille kaapissa odottaa molot.

    VastaaPoista
  3. ihana toi vihreä haalari! Muutenkin noi molot on niin <3
    Tuplavetskari on ihan ehdoton! Älä luovu ainakaan siitä!! :))

    VastaaPoista
  4. Mololle pisteet täältä :)

    Taija

    VastaaPoista
  5. Heitän kehiin vielä yhen teknisen merkin. Meillä ollu käytössä ticketin lisäksi myös nameit haalareita. Molemmat olleet erittäin laadukkaita. Ite kuitenkin tykästyny nameitin kapeeseen ja erittäin pehmeään malliin mikä ei yhtään konttaavalla/ kävelevällä tönkkö. hyvin on vettä kestäneet vaikka jätkä seisonu kaatosateessa rännin alla läpsyttelemässä vettä. Villapukua alle ja toiminu loistavasti kovilla pakkasillakin. Nameitin kevät/syys softsell puku menee jo toisella pojalla ja toimii ja näyttää uudelta. T: Sara

    VastaaPoista
  6. Meillä on syksyksi ostettuna Molo Kidsin Polly välikausihaalari sinisenä ja talveksi Molo Kidsin Polly toppahaalari kirkkaan keltaisena ja Popin toppahaalari tummansinisenä :) Kokemusta ei haalareista vielä ole kun eka talvi meillä vasta tulossa mutta toivotaan että on hyviä ja kestäviä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää sit vertailla puolessa välissä talvea ;)

      Poista
  7. Eksyin blogiisi ihan vahingossa ja aloin lueskella. Kiinnostuin, kun itsellä nyt 10kk poika. Olen ihaillut Molon haalareita myös ja nyt bongasin nuo raidalliset sekä toppana että yksi kappale välikausipukuna Turun Sokokselta -50% alessa. En tiedä mistä päin olet, mutta sieltä löytyisi kokoa 74cm. Harmittaa kun ne eivät enää syksyllä ja talvella meidän pojalle mene. :)

    VastaaPoista
  8. Hei, kiva että eksyit :) ai Turussa on -50%? Olisikohan täällä Helsingissäkin päin? toivottavasti lueskelet muuten jatkossakin :)

    VastaaPoista