tiistai 10. kesäkuuta 2014

5kk


Vajaa kk ja meillä ollaan puol vuotta!! Snadit kasvaa niin hirveetä vauhtia ettei äiti edes pysy perässä :D

Pituutta ja painoa tulee neuvolatädin sanojen mukaan todella hyvin ja kasvukäyrät on vieläkin erittäin hyvät. Ei paljon keskosuutta muistella ;) 

No mutta kurkataanpa nyt näitä 5kk vanhoja tyyppejä.

JOEL


Tarkkaa hommaa

Joel on meidän hymypoika. Heti herätessään Joel hymyilee, nauraa ja kujertelee. Ja aika lailla koko päivä mennään samalla kaavalla. Itku tulee vain silloin kun jostain lelusta ei saada kiinni, mahallaan olo hermostuttaa tai iltapuurossa kestää. Mutta nopeasti hymy tulee takaisin. :) Nauru tulee kun kutittaa ja väsyneenä oikeestaan kun sanoo vaikka PÖÖ.

Joel tosiaan osaa kääntyä mahalleen, mutta takaisin selälleen tarvitaan vielä apua. 
Joel tarraa hienosti jo leluihin ollessaan selällään ja vie tietty kaikki suuhun. Vatsallaan ollessa hieman hipsutellaan leluja, mutta vielä ei osata nojata toiseen käteen jotta saisi otettua niistä kiinni. Joel nostaa itsensä hienosti käsiensä varaan. Lentokonetta osataan myös leikkiä erittäin hyvin! Ja oman navan ympäri ollaan kovasti liikkumassa :)

Soseitahan meillä syödään ja bataatti sekä mango on selvästi lemppareita. Joel on aina niiiin reipas kun on ruokailusta kyse, oli se sitten maitoa tai sosetta.

Lentokone

Isi

Eka välipala Bumbossa

hihihih

Neuvola mitat:

Pituus: 66,5 (62,6)
Paino: 7800 (6730)
Nuppi: 43,2 (42)

Äidin iso poika!! 

ADELE

Hmmm...maistuu hieman kankaiselle...


Aappa on tähtisilmä "käkättäjä". Aappa nauraa ääneen hyvin usein, varsinkin Zorrolle ja Miimalle. Ilmeisesti äärettömän hauskoja koiria. :D 
Aamulla Adele on yleensä se, joka herää eka ja viihtyy helposti 5-10min höpötellen/heräillen sängyssä.

Adele oppi myös kääntymään toisen kyljen kautta mahalleen, mutta viihtyy erittäin hyvin vielä selälläänkin, toisin kuin veljensä. Adele tarttuu leluihin selällään ollessaan, mutta hauskinta on kun niitä vaan hipaisee ja ne heiluu. Vatsallaan ollessaan A hipeltää mieluusti eri pintoja ja varsinkin Lamaze-kirjan rapisevat osiot on ihania. A kiljuu yleensä vatsallaan ollessaan. Tiedä sitten, että miksi, mutta ilmeisesti kivaa on :D 

Adelella on myös kova tahto päästä eteenpäin, polvia vedetään sivulle ja yritetään potkimalla päästä liikkeelle..näinköhän neiti on eka joka liikkuu...

Adelen lemppareita soseissa on mango ja porkkana. Jos nälkä on kova, niin aappa tahtoo eka maitoa ja vasta sitten sosetta. Taitaa olla maitotyttö ;)

Minä ite!!

Hymyhuulet

Oho, mä käännyin ite

Neuvola mitat:

Pituus: 65,4 (61)
Paino: 7010 (6015)
Pää: 41,8 (40,4)

Ei paljon jäädä enää veikasta... Mein siro neiti näpsä <3



Meillähän ollaan tosiaan nukuttu nyt kaksi yötä kokonaan, jos kolmas tulee putkeen, niin voisin jo haaveilla, että päivällä syödään tarpeeksi. Kaksi sattumaahan saattaa tapahtua, mutta kolmas putkeen...... :)

En tiedä sitten, että vaikuttaako iltapuuro tähän asiaan, mutta ei se ainakaan huono juttu oo. Me aloitettiin riisipuurolla ja nyt ollaan muutama päivä syöty Muksun banaanipuuroa. Kohta täytyykin jo testaa kaurapuuroa ja toivoa, että vilja on molemmille passeli. Soseissahan ei ole allergiaa tullut vastaan. 

Loppuun vielä mein juhlapukeutumista. Meillähän oli toissa vkoloppuna 3 valmistujaiset, viime la yhdet synttärit ja ensi viikolla juhlitaan sitten isomummon 80v juhlia. Tämähän on yhtä juhlaa ;)





-Karoliina-








2 kommenttia:

  1. Voi kun kuulostaa hyvältä! :) Ja kokonaiset yöt, ihanaa!! Meillä on pojat parhaimmillaan nukkunut 8h putkeen (pari kertaa), valitettavasti aina tämä on ajoittunut heti nukkumaanmenon jälkeen eli kahdeksan aikaan. EI oikein ite pääse tästä herkusta nauttimaan kun menee nukkumaan vasta klo 24...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Adele on tosiaan nyt päättänyt että hänen aamu alkaa klo 4-5 ja sen jälkeen uni on tosi rauhatonta. Viime "yönä" herätti Joelinkin.
      Ja joo sama tyyyppivika täällä eli meen ite nukkuu vast ~23 :)

      Poista