tiistai 3. kesäkuuta 2014

Road trip

Meidän ensimmäinen pitempi autoreissu suuntautui maanantaina Tampereelle. 
Meillä on sellai ihana ryhmä, missä kaikki on synnyttänyt tammikuussa '14 (ja on siel niitä varaslähtijöitä joiden synttärit on joulukuussa '13)

Menossa

Tiedättekö kun on ihmisiä, joiden kanssa juttelet/seuraat/kuuntelet/jne päivittäin, mutta et kasvotusten, mutta kun pääsette samaan tilaan, niin ihan kuin tuntisi kaikki jo tosi hyvin? 
Mein jengi on just sellanen :) oli niiiiiin hienoa vihdoin nähdä naamat ihan livenä ja ne bebet!!! Oh my, toinen toistaan suloisempia tapauksia.

Me ehdittiin nauttia deiteistä ~3h ja siihen sisältyi naurua, iloa, lasten ilon kiljaisuja sekä niitä surun kyyneleitä, ihania ihmisiä, temppuileva moccamaster, kaikkea hyvää naposteltavaa ja ennen kaikkea aivan uskomaton yhteishenki!

Possee :)

Uskon että tämä ryhmä pitää yhteyttä vielä pitkään ja tapaamisista tulee kerta kerralta vauhdikkaampia!!

Me

Automatkat meni oikeestaan äärettömän hyvin! Mennessä nukuttiin koko matka (lähdettiin siis just sopivasti päikkäriaikaan) ja takas tullessa Hyvinkäälle asti meni hyvin, sen jälkeen pikkuneiti rupes kyllästymään, joten pari stoppia joutu tekemään ennen Tuusulaa kun lelut lenteli sinne sun tänne. :)

Seuraavaksi varmaan suunnataankin mökille minne on öbaut sama matka joten eiköhän me olla sit jo ammattilaisia.

-Karoliina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti