torstai 12. kesäkuuta 2014

Retki Haltialaan

Päätettiin tossa pikkutyyppien tädin kanssa tehdä extempore käväsy Haltialan tilalla. Eihän nää snadit hirveesti viel eläimistä innostu, mut me sit sitäkin enemmän. Plus et haluttiin ulos istuskelee hetkeksi, kun oli niin hyvä ilma.

Haltialan tila sijaitsee siis Helsingin ja Vantaan rajalla. Tilalla voit käydä katsomassa kotieläimiä (lehmiä, lampaita, kanoja, possuja) tai vain nauttia maaseutumaisemasta kahvilan terassilla. Kesä-lokakuun eläimet on ulkona ja silloin niitä pääsee katsomaan aamusta iltaan.

Määää x2
Bää

Pikku retkeilijät

Mua oikeen harmittaa etten kuvaillut eläimiä enemmän, mutta suurin osa ajasta meni neiti näpsän viihdyttämiseen. Aappa kun olisi halunnut vaan istua eikä tolleen puol maata. Noh, ensi kerralla tutkitaan sit eläimiäkin enemmän.

ensimmäinen tapaaminen




Syötiin välipala terassilla (persikkasose upposi eri hyvin myös ulkoilmassa) ja aikuiset nautti mansikkavadelmasorbettia. 

Joel ja tätsä

Ensi vuonna tällai retki on varmaan ihan must. Puolitoista vuotiaat kun jo varmasti kiinnostuvatkin eläimistä. Nyt kun vielä tosiaan riittää Zorro ja Miima :D

-Karoliina-

1 kommentti:

  1. Tuol kahvilas on muuten ihan törkeen hyvät kotiruoka lounaat. Suosittelen!

    VastaaPoista