perjantai 9. toukokuuta 2014

Syöttötuoli

Ei vielä ehkä ajankohtaisin asia, mutta ei siihen kauaa enää myöskään mene kun tälläi tarvitaan....

Syöttötuoleja on niin monenlaista, et puuuuuuuh! Löytyy niitä vanhanajan tuoleja, sit löytyy IKEAn versiot, Pikku-piialla on omansa, Brio on tehnyt tuolinsa......Valikoima on siis oikeesti suuri ja kaikille löytyy mieleisensä varmasti!!

Mä olen taas alusta asti ollut Stokken Tripp Trappin kannalla, sen kauniin muotoilun ja pitkäikäisyyden takia. Värivaihtoehtojakin on monta, mut "tylsä" kun olen niin eiköhän se valkoinen oo mun väri. Plus et se sopii sit aikaslailla mihin tahansa sisustukseen. ;)


Nyt kuitenkin Stokkelta tuli uusi tuoli Stokke Steps Chair. Idea on sama ku trappissa, mutta uudella muotoilulla. Ns. Miinuksena on se, että Stepsi ei taida olla aikuisen tuoli, toisin ku trapp. Mut bebeillehän tässä nyt tuoleja etsitään. Sit tähän saa jopa sellaisen babysitterin tyylisen bouncerin (sehän nyt ei enää oikeen meille oo, mut hyvä idea). Steps-tuolia ei taida vaan vielä saada Suomesta...tosin eihän me just huomenna sitä tarvitakkaan ;) 


No sit me tietty tarvitaan joku suoja pöydälle, jotta se säilyisi suurimmilta kolhuilta ja tahmoilta. Stokkelta löytyy tähänkin ratkaisu eli Table Top. Step-versioon löytyy myös tarjotin joka tulee tuoliin kiinni, sekään kun ei oo huono. Oh, tätä valinnan vaikeutta.


Varastosta meiltä löytyy jo tälläiset:


Nää me saatiin veljen emännän siskolta perinnöksi ja ajateltiin mummolaan nää kiikuttaa. Sit meillä on laatikossa jo Sack 'n seat, joka on kyl ihan huippu reissuille. Ihana Sisu-poika on sitä jo meillä testaillut ja nyt täytyy viel vaan hankkii toinen, jotta pikkutyypeille on omansa ku lähetään reissun päälle.

Mites käytännönkokemukset Trappista? Noista muista?

-Karoliina-

11 kommenttia:

  1. Liputan trippistä! Hermo menee pyyhkiessä mut toisaalta ei tarvi pelätä et lapset on pöä edellä lattiassa. Sitä ei saa kaatumaam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä muistinki et Teil on noi :) oliks sulla aluks joku tyyny siel tukemassa? Ku ainaki Aappa on varmaan "liian" laiha aluks ku istuminen on vasta alussa sit ku syöttiksiin päästään...

      Poista
  2. Mäkin olisin hakunnut tripp trappit! Mutta budjetti ei vaan antanut periksi. Päädyttiin antiloipeihin ja vaikka vielä ollut vähällä käytöllä, olen kyllä ollut tyytyväinen :) Tarjotin on superkätevä (ja maksoi 2€) ja koko tuolin saa helposti puhtaaksi. Jalat on kyläl tosi leveät eli tuolit vie aika paljon tilaa. Mutta leveiden jalkojen takia kaataminen vaikeampaa. Mutta ilmeisesti mahdollista. Saa nähdä mikä kuormasidontameininki keksitään kun tytöt alkaa riehumaan enemmän penkeissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jonkin verran oon kuullu just et Antilop ei maailman vakain oo, mut ei kuitenkaan mikään hepposin.... Laita sit kuva blogiin et millai köytitte ne :D

      Poista
  3. Trappia suosittelen, vauvatuella ja pehmusteella meillä pikkusirpukka pysyi hyvin istumassa. Lisäksi valjailla saa kiipeilijän pysymään istumassa. Meillä trapp myös isosiskolla vieläkin käytössä vaikka on kohta jo 6v. Istumakorkeutta säätämällä ei isommankaan lapsen syöminen mene pyörimiseksi kun on istuu oikealla korkeudella.

    VastaaPoista
  4. Mun esikoisella aikoinaan oli sellai "autoksi tjtn muuttuva" vanhanajan syöttis. Toisella lapsella oli sellain pöytälevyyn kiinnitettävä "matkasyöttis", joka sopi silloiseen pieneen keittiöön tosi hyvin kun ei vienyt tilaa lainkaan. Kankaan putsaaminen oli taas asia erikseen ;) Nyt, useamman vuoden tauon jälkeen halusin kuopukselle ehdottomasti tripp trappin. Oon ollu tosi tyytyväinen! Meillon tuolissa pehmuste, mut alkuun pidettiin fleecevilttiä siinä ns. lisätukena. Nyt tosin istutaan jo komeasti ilman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua "pelottaa" noissa pöytään kinnitettävis, et ne tippuu :o
      Ja joo lisätueks varmaan joku peitto meilläkin ois hyvä :)

      Poista
    2. En nyt ihan tarkkaan muista, miten se kiinnityssysteemi meni mut kyllä se meillä tippumatta pysyi kiinni koko käyttöajan :) Muistan, et taisin ite ajatella et kippaako pöytä vauvan painosta, mut sekin oli kyllä todellisuudessa turha huoli :D tänään itseasiassa miehen sisko lupaili kaivaa heidän matkasyöttiksen kätköistä niin saadaan reissuun mukaan itelle (tänään kuskattiin oma tripp trapp mukana, kun mummolassa oli kaks syöttötuoli-ikäistä ja vaan yks syöttötuoli, ja anoppilassa taas ei ollu syöttistä ollenkaan, hih).
      Mut näistä kolmesta, mitä ite ollaan käytetty - suosittelen kuitenki tripp trappia :)

      Poista
    3. Matkoille toi sack 'n Seat on ihan huippu :)

      Poista
  5. Brion Sit on meillä tumman ruskeana, mustilla pehmusteilla ja tarjottimella ja olen tykänny paljon ja muutkin kehuneet! On pehmeämpi muotoilu kun tripissä ja tukevasti tehty myös niin että ikinä ei ole tarvinnut pelätä kaatumista. Ja tällä hetkellä on juniori mallisena tuossa ja ihan aikuisetkin on siinä istuneet tarpeen vaatiessa niin on monipuolinenkin :) suosittelen tutustumaan siihenkin ;)

    VastaaPoista