torstai 22. toukokuuta 2014

Kesä, vihdoin!!

Kesä on tullut kuin yhtäkkiä! No mä oon ihan täysin kesäihminen, niin oon enemmän kuin täpinöissäni.

äiti, kesämies ja kuolapallo :D

Pikkutyypithän kyllä hieman rajoittaa ulkona oloa, koska aurinkoa ei noiden herkkä iho vielä kestä ja aurinkorasvaakin pitää välttää puoleen vuoteen asti. 
Varjossa voi tietty jo olla, mutta hirveesti en oo vielä "uskaltanu" ku jos maa nyt on kuitenkin vielä vähän viilee. Näiden asioiden kaa oon jotenki ylivarovainen. Sama ku mietin et voiko noi nukkuu lyhythihaisilla haalareilla. Onneks järki voitti et jos sisällä on +28 niin noi tuskin tulee kipeeks. Mut minkäs sitä ajatuksilleen voi? ;)
Kai se on sitä, et noi on kuitenkin viel niin pieniä et jännittää asioita. Loppukesästä oon jo varmasti paljon rennompi :D

Vaunuiluhan ois tosi kivaa ku on tollai keli, mutta koska Adele tosiaan ei innostu hereillä ollessaan makoilusta vaunuissa niin sitäkään ei ihan hirveesti pysty harrastaa. Joten nyt ollaan sit hengailtu enemmän sisällä tyyppien ollessa hereil. Mut ei ei ei, ei me nyt voida sisällä olla koko aikaa!

Aurinkolasitkin ollaan saatu kotiin ja vaikka ne vähän isot vielä onkin niin todella hyvät. Me päädyttiin Baby Banzin retroihin, ku pikku ystävällämme Sisu-siiselillä ne oli jo todettu hyviksi. Ja kiva kun nää retrot tuntuu myös suojaavan paremmin ku sellaset "sporttilasit"

kärpäset

Snadit on tottunu jo hyvin laseihin ja ainakaan vielä niitä ei yritetä repiä pois. 
Tosin en tiedä, että osataanko sitä ees vielä :) Kädet kun ei aina tottele aivoja. Ja voi sitä kiukun määrää siinä vaiheessa.

Meidän kesästä tulee varmasti eri kiva ja kohta ollaan jo puol vuotta ja ou mai kohta meillä ollaan liikkeellä!! :)

Mites, onkos jotain vinkkejä kesää varten?

Vielä muutama kuva lähipäiviltä.

Aappa

kohta mennään!

Miima

-Karoliina-


2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi sattumalta. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, kun meidän vauva on lähes päivälleen samanikäinen :) Mäkin oon tosi varovainen auringon suhteen (mies ei tunnu tajuavan tätä). Itse ajattelin jättää vaunukopan sitten, kun siihen ei enää mahduta tai viimeistään 6kk. Meidän vaunujen ratasosaa suositellaankin tosta 6kk-.

    Teillä ei tainnu vielä mennä soseita? Me ollaan hieman maisteltu porkkanaa, päärynää ja mangoa. Seuraavaksi perunaa, bataattia ja mustikkaa, vadelmaa sekä puolukkaa. Ihan ei tunnu vauva tajuavan kiinteiden päälle. Mites, juotitko helteillä vettä? Yritin, mutta valutettiin aina suupielestä pois. Tais olla pahaa :D. Maito kyllä maistuu ja sitä meneekin reilusti.. eipä tässävielä kiirettä ole..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et on muitakin "varovaisia" äitejä :)
      Ja on meillä soseet aloitettu, ajattelin siitä postausta tehdä seuraavaksi :)
      Vettähän suositellaan eka just vaan hörpytettäväksi ja sit ku aloittaa lihat niin sit se ois tärkeempää.

      Poista