torstai 8. toukokuuta 2014

Päivän kakku

....Vaippakakku nääs ;)

Markuksen äiti ja sisko on menossa huomenna perhetutun babyshowereihin ja kilttinä tyttönä lupasin tehä vaippakakkusen heille. Tähän voi taas lisätä häshtägin #koskakaksostenäideilläonaikaa :D

Babyshowerit on rantautunut Suomeen jenkkilästä samoin kuin tää Vaippakakku-idea. Näissä bileissähän juhlitaan äitiä ja tulevaa pikkutyypit/tyyppejä. Mäkin sain silloin pallomaha aikaan nauttia tästä kivasta ideasta. Postaus löytyypi täältä.

Vaippakakkuhan koostuu yllättäen vaipoista ja usein sinne laitetaan mukaan vielä kaikkea tarpeellista pikkukrääsää. Kuoharipullo kakun sisässä on myös mukava ylläri juhlistamaan uutta tulokasta.

Ainekset

Ei siinä auttanu muu ku ruveta väkertää....

Aluksi rullataan vaipat pituussuunnassa ja laitetaan kumppari ympärille. Alin kerros kannattaa rakentaa tukevalle pohjalle (tee se pahvista tai hanki vaikka joku kiva tarjotin). Sit vaan kerros kerrokselta vaippoja juuri niin korkeaksi kuin itse haluat. Kannattaa vielä varmistaa jokainen kerros yhdellä isolla kuminauhalla.

Kuohuvaa

Lopuksi lisätään "krääsät", laitetaan koristenauhaa (saadaan kuminauha samalla piiloon) ja sellofaani päälle. Voilá!! tuleva äiti varmasti arvostaa tätä lahjaa!

Kaikkea pientä

Rusetit mä tein sinellin opeilla.... Oli hauska oppii uusia tekniikoita.



Ja tässä hän nyt on:

By me :)

Vaippakakku tarvikkeet:

* vaippoja
* kuminauhoja
* alusta
* koristenauhaa
* lisä jutut, "krääsät" 

Ideoita lisä jutuiksi:

* tutteja
* vaatteita
* rasvoja
* lelu
* body

Sinnehän voi melkein laittaa mitä vaan :) Mä ainakin tykkäsin omastani tosi tosi paljon! Ja tähän omaan tuotokseeni, olen hyvin tyytyväinen! :)

-Karoliina-






2 kommenttia: