maanantai 18. elokuuta 2014

Meidän perheen välikausi

Syksy kolkuttaa ovella ja onkin aika kurkata, että mitäs me pistetään päälle kun ilmat viilenee. Nyt on jo jouduttu pipot ja villasukat kaivamaan esiin, kun aamupäikkäreiden aikaan ulkona on ollut jo aika koleaa. Jännä kuinka keväällä +10/+13 astetta on niiiiiiin lämpimän tuntuista ja näin syksyllä se on ihan jäätävää. :D

vk-puvut

Pikkutyypeille on Cirafin tähti vk-haalarit. Ja just niin ihanan stereotyyppisesti että aapalle pinkki ja Joelille sininen. Kylmimpiä syksy päiviä varten on vielä välipuvuksi fleecehaalarit. Noi on kaikki 68cm mut tosi isoja mitoitukseltaan. Kokeilin pukua Joelille eilen ja jäbä uppos sinne!
Pipoja meillä löytyy parit hassut per tyyppi. Villervallan pipot löytyi silloin keväällä Lapsimessuilta ja KappAhlin kesäaleista löyty sininen ja pupupipo. Pöllöpipoy oon teetättäny. Lisäksi on vielä Vinokino kypärämyssyjä :) Villervallan pipoissa lukee et on 1,5 v kokoa, mut menee jo ihan söpösti meille. Hanskoina menee neuletumput ja viileimmille keleille sit Popin windproof-rukkaset.

Minien pipot

Äidin syksykamppeet koostuu aikalailla ns.lenkkikuteista. Legginsit, neule ja juoksutakki. Voisin väittää et erihyvä yhdistelmä ulos. Plus et noi on mukavat. Vielä kun noi snadit ei leiki pihalla, niin mullakaan ei tarvii olla hiekkalaatikko vaatteita. Ostin aleista "kevyt toppahousut" jotka varmasti pelastavat viileänä aamuna. Pipoja mä rakastan ja tuntuukin välillä etten kerkee käyttää noita kaikkia! Yritys on kyllä hyvä.

Äidin syyspipat ;)

Iskän vk-kuteita kun kattoo, niin aika perusmeininki. Tuultapitävä takki ja pipo. Muut vaihtelee mielialan mukaan (farkut, reisarit, collarit). ;) Markus on kyllä kans pipomies, joten meidän perheessä ei ainakaan päät pääse jäätymään.

Nyt kun mietin ensi kevään vk-kamoja, niin sit tuleekin olla jo kestävyyttä niin remuaminen kuin veteenkin. Onko haalari parempi kuin kaksi osainen vai juurikin toisin päin? Entäs onko teillä jo syksyn vk kaivettu esiin??

6 kommenttia:

  1. Haalari on parempi ja sitten erikseen takki autoilu-kauppareissuille ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on kaivettu vk-haalarit esiin jo jonkin aikaa sitten kun ei meidän vilukissat pärjää enää muuten. Haalari vrs takki dilemmaan sanoisin, että riippuu lapsesta. Meidän esikoisella oli 1,5vuotiaana kaksiosainen vk-puku ja oli huippu hyvä. Tosin hän ei ollut mikään remuaja ja lätäköissä makaaja.. Pikkulikat saa varmaan seuraavaksi myöskin kaksiosaisen, tai sitten vain sen siistimmän takin kauppareissulle :)

    VastaaPoista
  3. Moi! Onko tuo sininen haalari kaupan? :) Oon etsinyt tuota ko. haalari koossa 68cm ihan kaikkialta, ja oisin NIIN halukas tuollaisen ostamaan.

    Jos myynnissä, niin otathan yht.
    anhy85(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olet hieman myöhässä. Myin sen jokin aika sitten.

      Poista
  4. Mihin asti noi haalarit meni teillä? minkä kokosia he olivat kun vielä käyttivät noita? :) ja onko toi koko pelkkä 68 vai 62-68? Mä niin haluisin tollasen sinisen mun pojalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meil meni tosi pitkään! Sisävaatteet tais olla 74cm ja silloinkin oli fleece viel välissä. Koko on pelkkä 68.
      Ja mä olin kyl tyytyväinen noihin, et suosittelen. ;)

      Poista