sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivä... Ensimmäinen sellainen!

Vielä tätäkin kautta onnittelut isimiehille kaikkialla maailmassa!

Rakkaat

Meidän ensimmäinen isänpäivä alkoi sillä, että "lahjaksi" isi sai nukkua pitkään ja lähdin mummun kanssa vauvauintiin. Tosin Markus meni myös yöksi töihin, joten se tais olla painavampi syy siihen, et sai nukkua. 

Uinnin jälkeen snadit nukahti (ylläri) joten käytin ajan hyväksi ja paistoin croisantteja mösjöön aamupalalle. Ne on vaan niin hyviä! Tuoretta leipää, vastakeitettyä kahvia.... Kyllä iskän kelpaa! 
Kun minit heräsi päikkäreiltä oli aika antaa lahja ja ainakin ilmeestä päätellen se oli mieluinen.

Takana teksti "Aja varovaisesti, isi. Rakkaudella: Adele&Joel"

Tilasin avaimenperän Korumaa sivustolta ja voin suositella sitä hyvillä mielin. Tilaaminen oli helppoa ja toimitusaika oli vajaan viikon isänpäivän alla. Ei paha! Ja itse tuote oli todella hieno, voi olla et tää tilaa itselleenkin. Ja hei, teille vinkki pukinkonttiin!! Sieltä saa myös kaulakoruja jne.

Lounaalle seuraamme liittyi Markuksen isä, äiti, sisko ja hänen miehensä. Kermaista possua, valkosipuliperunoita ja itsetehtyä valkosipulipatonkia - todella maittava lounas, vaikka itse sanonkin. ;) 

Kahvipöytää koristi pH7:n tekemä suklaakakku ja voin kertoa että suli suussa. Onneksi en osaa tollasia tehä, säästytään ainakin muutamalta kilolta.



Kahvien jälkeen päästettiin M nukkumaan ja lähdettiin lahjomaan toista pappaa. Papat sai "tuplapappa" teepparit, joista ei ole harmikseni mulla kuvaa. Mummin kamerassa kyllä taitaa olla, ehkä saan sellaisen ujutettua johonkin toiseen postaukseen.

Niin ja mehän oltiin viikolla tosiaan minilomalla Ikaalisten kylpylässä ja siitä onkin tulossa oma postauksensa. Luonnoksena on myös 10kk postaus ja sen odottelee neuvola piipahdusta.

Loppuun vielä mein isänpäivä juhlijat....

Naksumaisterit 10kk 

Heippa!

Karoliina

3 kommenttia:

  1. Oi tosi kiva tuo avaimenperä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuosta avaimenperälahjaideasta! Taidan tietää jo, mitä annan meidän paapalle ja isille joululahjaksi :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä. :) ja kuten sanottu se on vaan ihana :)

      Poista