keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Markkinahumua

Lauantaina oltiin ihanan kummipoikani (ja perheen) kanssa Keravalla sirkusmarkkinoilla. 

Sirkusmarkkinat järjestettiin jo 37. kerran. Kaksipäiväinen tapahtuma vetää joka vuosi todella paljon yleisöä. Alueella on yli 200 torimyyjää ja Suomen tivoli. Toki erilaisia esityksiä myös, mutta niihin me oltiin vielä liian pieniä.

Kaikki kojut on niin ihania! Toinen toistaan hienompia käsityö tuotteita ja ne lakut!! Markkinoilta ei vaan voi lähteä ilman lakuja ;) välilla tuntuu, että markkinoilla pitäisi olla oikeesti tukku rahaa mukana. Jokaisessa kojussa on melkeinpä joku juttu minkä voisi kotiuttaa. 


Eetu (kummipoika) meni jo karuselliin mutta minit seurasi tyytyväisinä vaunuista menoa. Ehkä mekin sitten parin vuoden päästä. 

Syömään mentiin sitten jengillä Heseen (suurin syy oli mikro, minien safkaa varten tai vedotaan siihen ainakin). Voi kun kiva onkin olla liikenteessä, kun voidaan jo istua syöttötuoleissa ja seurata menoa korkeammalta.
Hesessä

Ruoan jälkeen snadit alko päikkäreille ja me suunnattiin maailmanpyörään. Eetun mummi jäi tuplien kaa alas ja me saatiin sit laatuaikaa "isojen" kesken. 



Välipala ;)

Kotiinviemisiksi löysin ihanat pellekirjaimet aapalle ja Joelille. En tiedä yhtään mihin ne laitan, mutta täytyihihän minun jotain ostaa muistoksi. 


Eilen käytiin 8kk neuvolareissulla ja yritän tänään kirjoittaa postauksen siitä, mutta nyt remonttihommiin. ;) kohta saatte Ennen-postauksen meidän mansionista.

-Karoliina-

1 kommentti: