perjantai 18. heinäkuuta 2014

Nimipäiväsankari: Joel

Sunnuntaina 13.7 on Joelin päivä, ikioma sellainen. Syy miksi meillä juhlitaan nimppareita on yksinkertainen: se on ihan ikioma kyseiselle minille. Muutenhan noilla on kaikki juhlat yhteisiä...Synttärit, joulu.. Mut nimipäivä on sit ns. yksilöjuhla.
Silloin vain toinen on keskipisteenä, vaikka tottakai toistakin huomioidaan. Näin luodaan yksilöä ja persoonaa,. Tälläiset juhlat myös opettavat, että aina ei molemmat saa lahjoja ja pitää antaa myös toiselle *lupa loistaa valokeilassa*.

Juhlat olivat juuri sellaiset kun pitikin. Iloinen puheensorina, lasten kiljaisut ja lämmin ilmapiiri - toimii!! Sää suosi, joskin ehkä ihan hippasen oisi saanut olla viileempi. Mutta en todellakaan valita lämpimästä kesästä!!! Mielummin tää ku lunta. :D 



Lisäksi väkersin riisisuklaata pikkumakeeksi.


Joel sai ihania lahjoja, joista Aappa tietty pääsi sitten nauttimaan lattialla. Voi, kun noi isompanakin vielä osaisi kiltisti jakaa lelut.




Ja olihan meillä tietty myös vähän oman ikäistä seuraa juhlimassa.


Joel kiittää vielä kaikkia juhlijoita ja tämä kuva kiteyttää kyllä päivän:


-Karoliina-

4 kommenttia:

  1. Onnea Joelille! Voi tuo viimeinen kuva on niin ihana!! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea Joelille!

    Kiva kuulla, että teilläkin vietetään nimppareita! Meillä tuplat vasta 3 viikkoa, mutta ollaan jo nyt suunniteltu, että tullaan jatkossa juhlimaan poikien nimppareita juuri siksi, että molemmilla olisi oma juhlapäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kannatan, koska on kiva et on omakin päivä :)

      Poista