maanantai 7. heinäkuuta 2014

6kk

Melkeinpä tasan vuosi sitten oltiin Hyvinkään sairaalassa ultrassa ja saatiin tietää, että meillä oli ns.tuplabuukkaus. Eka kysymys oli et "Anteeksi, mitä?" Mutta sen jälkeen mä olin niiiiin onnellinen. Mä saan kaksi ihanaa pikku tyyppiä!! Ja nyt ne pikku tyypit on puol vuotta!!!

Official

ADELE

Pituus: 66,5cm (65,4)
Paino: 7575g (7010)
Nuppi: 42,3cm (41,8)

Adele on löytänyt jo hieman enemmän temperamenttiaan. Jos asiat ei mene niinkuin neiti haluaa, niin sitten kiljutaan ja kovaa! Aappa myös liikkuu pyörimällä mahalle-selälleen-mahalle jne. Mittarimato tyyli on neidille ilmeisesti liian hidas. :) 
Adele on myös alkanut hieman vierastamaan, mutta hetken tutustuttuaan tulee neidistä taas itse aurinko. Äidin tai isin sylistä on kuitenkin paras tutkailla tilannetta eka.
Neidin ruokailut sujuu erittäin hyvin ja varsinkin hieman karkeampi ruoka on jees. Jauhelihakasvis-sose on yksi lemppareista.
Lempilelu on selvästi muovinen Muumi-kirja tai ainakin se maistuu ilmeisesti hyvältä. Adele jopa ottaa sen Joelilta kädestä, jos vaan ylettyy. Omat kädet on tällähetkellä ihanat ja niitä ihastellaan pitkin päivää, niille myös karjutaan, kiljutaan ja jutellaan. Adele on erittäin kovaääninen pikku nainen.



JOEL

Pituus: 68,5cm (66,5)
Paino: 8215g (7800)
Nuppi: 44cm (43,2)

Voi tätä meidän pikkuherraa.... Joel on juuri niin hyväntuulinen tyyppi kun voi kuvista päätellä. Joel ei tarvitse kun katsekontaktin niin hymy leviää kasvoille. Joel ei vierasta - ainakaan vielä.
Joel liikkuu akselinsa ympäri mahallaan ja osaa hienosti peruuttaa. Muutaman kerran ollaan jo käännytty takaisin selälleenkin. Mutta lentokoneilu on vieläkin se juttu Joelilla.
Joel syö mitä vaan :) Ainoana tosiaan sormiruokailut eli kurkku ja maissinaksut. Ne ei innostaneet Joelia. Muuten suu aukeaa kiltisti, kun lusikka lähestyy.
Joel on myös löytänyt kätensä ja näyttääkin ihan kapellimestarilta kun pyörittelee niitä. 
Joelin lempilelu on taas Lamazen kuvakirja, ilmeisesti se on todella kiva, sillä sitä tutkitaan ihan ajan kanssa ja joka päivä.




Sellaisia pieniä pakkauksia meillä on. Huomenna alkaa uuden päivärytmin opettelu - yritän siis siirtyä kahtiin päiväuniin. We'll see ;)

Aina ei onnistu ;)
Edelliset kk postaukset: 5kk4kk3kk, 2kk1kk

-Karoliina-

9 kommenttia: