torstai 20. maaliskuuta 2014

ZzzZZz...and coffee!

Nukkuminen on mun mielestä yks maailman parhaista asioista ja myös yksi niistä joista en luovu noin vaan....

Aikana ennen lapsia menin aina 7 töihin joten kello soi 5:15 koska mä pidän myös siitä, että saan herätä rauhassa ja nauttia sen kupillisen kahvia samalla kun plärään feisbuukin, sähköpostit ja iltasanomat.
"Nauti nyt noista ennen ku lapset syntyy, sit et enää rauhassa juo kahvia, saati lue uutisia ja P.S sä haluut nukkuu kaikki mahdolliset välit - varsinkin aamulla!"
Joo allekirjoitan tosta sen et aamusin nukun mieluusti pitempään kuin varttia yli viiteen. Tosin Adele varsinkin elää sitä masu rytmiä nykyään eli herää aika tarkasti 5:15 vaikka oltais syöty neljän aikaan. Mut onneksi me jatketaan unia viel tutin ja rätin avustuksella.
Mutta palataan tohon et mikä muuttuu kun lapset syntyy. No tällähetkellä ei kyl oikeen muu...mä oon joka aamu saanu juoda kahvin rauhassa ja oon myös ehtiny plärää nettiä siinä samassa. Ou nou, oonko mä siis "huono äiti" vai onko mulla vaan ylikiltit lapset? Jep ei kumpikaan! Äiti tarvitsee sen oman hetken aamulla, jotta päivästä tulee hyvä ja lapset kitisee jossain vaiheessa mutta on tyytyväisiä kun antaa huomiota siinä samalla kun nauttii Juhla Mokan mausta. Ja sitä paitsi tämäkin asia muuttuu todennäköisesti jahka pikkutyypit kasvaa ja vaatii enemmän seuraa/huomioo tai sit ei. Ehkä mä heräänki sillon puol tuntii ennen ku noi ja nautin sen kahvin tai sit en....en jaksa viel ressaa, koska nyt asiat on hyvin.

Ja siis meillähän yöt kuitenkin nukutaan eli mä en oo mitenkään zombi ja yliväsyny koska en saa nukuttua - ever!
Meidän ilta/yö on mennyt siis näin: 
19 - nukkumaan
23 - herätän lapset ja maitoa kehiin
03-04 jompi kumpi herää ja molemmille maito
06-07 uusi päivä :)

Mutta nythän Adele siis on löytänyt myös klo 5 herätyksen ja siis aivan sama et monelta ollaan syöty. Nostelen tuttia sen 2-3 krt 10min välein ennen ku nukahdetaan uudestaan mutta Joel on tod näk herännyt sit kans. Eli äiti ei nuku klo 5 ja 6 välillä ja sit ku molemmat "nukahtaa" niin kello onki jo sen verran et ehin nukkuu sen vartin ja sit herätään taas ja sit ei tutit enää auta koska on nälkä ja me ollaan 3kk herätty viim klo 7. No itseppä olen aamuvirkkuni "opettanut" jo raskausaikana. Onneks en heräilly sillon vessaan tai nälkään tms!!! 


Nyt kuitenkin olen sitten ottanut uuden toimintamallin mein öihin. Menen pikkutyyppien rytmillä eli en "pakkoherätä" niitä enää klo 23. 

Eilen junnut heräs sit 1:30, 4:45 ja 7:15. Eli mulle tuli yks extra herätys yöhön. Mutta ei se ollutkaan niin paha ku aattelin. Varsinkaan toi 4:45 koska mun kroppa on jo suht hereillä sillon. 

Ja siis tiedän, et mulla on oikeesti asiat hyvin...noihan vois vaikka huutaa yöt läpeensä, heräillä parin tunnin välein tms...mutta mä tilasinki hyvin nukkuvat yksilöt ;)
Mähän tosiaan nukuin 2kk ---> koko yön heräämättä ja Markuksella on ollu aikalailla samanlaiset unenlahjat. Jahka noi vähän viel kasvaa, niin saavat ottaa meistä mallia :)
Oishan se hienoa jos kaikki menee näin hyvin mutta jos ei, niin elämä on! Saatte sit lukee ku tilitän tänne, koska mua ketuttaa, väsyttää ja tod näk itkettääkin. Nyt mä kuitenkin nautin mun pikku unimaistereista ja aamun kahvihetkistä :)

Toivotaan etten tule tästä asiasta purnaamaan ;)

-Karoliina-

Psst, tein tän postauksen puhelimella joten en yhtään ihmettele jos fontit on mitä sattuu, jaottelu ihan päin mäntyä ja kirjotusvirheitäkin aivan liikaa, anteeksi!!

Päikkärimenoa....

2 kommenttia:

  1. Meillä ainaki tytöillä ollu alusta asti samanlaista menoa. Ennen aamupesuja, sillä aikaa ku tytöt juo maitoa, syön ite aamupuuron ja juon kupillisen kahvia. samaan aikaan plärään facen ja luen uudet blogit (kuten nyt) :D Ja nyt meen tekeen niille aamupesut, kun maidot on juotu :)

    VastaaPoista