maanantai 24. maaliskuuta 2014

Projekti käyntiin!

Tammikuussa kuntosaleilla on kauhea piikki uusista asiakkaista, mä synnytin tammikuussa. Helmikuussa naamakirjassa rupes pyörii vatsalihas haaste, mä palauduin viel tosta synnytyksestä ja odotin jälkitarkastusta.
Nyt maaliskuussa IN on ollut kyykkyhaaste, mut mä oon aloittanut varovasti eli oon käyny melkeinpä päivittäin vaunulenkillä ja oma kroppa muistuttelee jo olemassa olostaan :)

Nyt aloitan kuitenkin 12vkon tiukan treenin, johon kuuluu kotiharjoitteet, sali, jumppa ja tietenkin vaunulenkkeily ja näiden kahden pikku tyypin nostelu. Molemmat on sen ~5kg joten kyl niissä jo vähän vastusta on ;)
Ideana on kiinteytyä takas "omaan minään".

Motivaatiotahan ei tarvii kaukaa hakea... Viime huhtikuussa olin nimittäin jo erittäin hyvässä vauhdissa tavoittelemaani bikinivartaloon, sit GABOOM raskaus ja nyt joudun tekemään varmasti enemmän hommia, mutta toivon että lihasmuisti on hyvä ja tulokset rupeavat näkymään ehkä jopa nopeammin kuin vuosi sitten...

Tässä kuva vuoden takaa eli tavoite on vähintään tämä toukokuuhun mennessä ja juhannuksena vielä parempi ;)Paino ei ole koskaan ollut minulle se numero mitä kyttään vaan sentit ja ylipäänsä oma fiilis.
Senttejä siis seurataan (ja tottakai vähän painoakin) ja ne jaan teidän kanssanne. samoin kuin seurantakuvat tietty ;)
Vyötärön mittaan sen paksuimmalta kohdalta eli hieman navan alta, koska se on ongelma kohta raskauden jälkeen. Lantio/peppuaan on IKUINEN ongelmakohtani ja sen kanssa joudun oikeesti tekee töitä huomattavasti enemmän kuin minkään muun kropan kohdan kanssa.

Mutta nyt lähtöasetelma:

Rinta: 94cm
Vyötärö: 92cm
Lantio: 107,5 cm
Paino: 78kg

Ja kuva:

Onhan tossa poistettavaa ;)

Siis huh huh noita senttejä....*syvä huokaus* 
No tästä on vaan suunta pienempiin numeroihin ;) 

Jään itsekin innolla seuraamaan tätä projektia :D

-Karoliina-

6 kommenttia:

 1. Hei vau! Ei susta kyllä uskois että oot pari kk sitten saanu kaksoset! Mä olin ihan raskaanaolevan näkönen vielä puol vuotta synnytyksen jälkeenki :D ja voi hitto et oon kade ko sulla ei näytä olevan edes tätä vallan ihastuttavaa ryppykasaa navan ympärillä. Oot upea!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! Ei tää tilanne omasta mielestäkään ihan katastrofaalinen ole, mutta on tässäkin sarkaa. :)

   Poista
 2. Varmasti pääset helposti samoihin, kun olit kunnossa ennen raskautta. Eihän sulla ollut yhtään ylimääräistä siinä vauvamassussakaan, kun beibit lähes loisti läpi ;)

  Zemppiä!

  VastaaPoista