torstai 13. maaliskuuta 2014

Ristiäiset

*rumpujen pärinää ja torvisoittoa*

8.3.14 noin kello 16:20 Speedy&Gonzales nimettiin uudelleen ja nyt meillä siis asustaa 
Adele Meea Marianne ja Joel Esko Matias

Rakkaat pienet olivat niiiiiin hienosti itse kastetilaisuuden ajan, jos heidän pieniä välikommenttejaan ei lasketa ;) Kummitkin selvisivät moitteettomasti ja olen hyvin tyytyväinen valintoihimme. Ihania ihmisiä ja rakkaita ystäviä <3 Mähän tietty muutaman kyyneleen tirautin ja asiaa ei auttanut yhtään se, että mein pappi puhui äärettömän kauniisti.

Kasteohjelma oli tälläinen....tuolla ohjelmassa oli sisällä "marssijärjestys" ja toi toinen lappunen oli kans taiteltu sinne väliin ja siis siinä tosiaan laulujen sanat.
Meidän pieni suuri perhe

Ja jahka juhlallisuudet kirkossa loppuivat, niin nälkä oli hirrrrrrmuinen!! Eli perintömekot pois päältä ja juhlatamineet niskaan. Neiti aloitti sellasen käskytyksen, että tuli isiinkin vauhtia. :D
Jatkobileet pidettiin kirkon vieressä olevassa kirkkotuvassa ja vieraitahan meillä oli vajaat 30. Tosin eipä sinne tupaan kyllä enempää olis mahtunutkaan. Sylittelijöitä riitti silti aivan tarpeeksi. Juhlan kohteethan nukkuivat melkein koko ajan eli ei oltu moksiskaan sylistä syliin liikkeestä. :)
Tarjoilut oli made in mummi ja isomummo ja täytekakun teki hyvä ystäväni. ISO ISO kiitos heille kaikille <3 Lahjojakin siis tuli ja tässä teillekin pikku kurkkaus... Miten musta tuntuu et noit on ihan hirveesti?


Taidankin ruveta perehtymään siis näihin eli kuvaamaan ne, jotta saan tehtyä lahjapostauksen. Lisäkuvia itse ristiäisistäkin saattaa tulla jahka saan kuvat itselleni kaikilta kuvaajilta. :) 

-Karoliina-4 kommenttia: