lauantai 28. helmikuuta 2015

Kirppistelyä

Mun mielestä yks parhaista ajanvietteistä on kirppiksillä pyöriminen. En välttämättä etsi mitään, mutta aina sieltä melkein jotain tarttuu mukaan. Lastenvaatekirppikselle mentäessä on tietty ideana löytää mineille jotain ja tällä hetkellä onkin takaraivossa että kesävaatteet, kumisaappaat ja vk takit pitäs ostaa, joten jos löytyy niin kiva. Perus kirppareilla taas katse usein harhailee enemmän sisustustavaroissa.


Viirin kirppis
Nyt olenkin saanut kahtena päivänä omaa aikaa ja mähän olen kirppistellyt ihan urakalla. 

Torstaina minit oli pari tuntia srk:n kerhossa hoidossa ja käväsin Tuusulan Femmatorilla pyörimässä. Ja voi mitä löytöjä! :) Pihaleikkeihin mopo ja ämpäri (6€), Adelelle löytyi kesälle/syksylle sadetakki ja ihana frillapylly farkkuhame (3,5€) ja Joelille jumpsuitti (3€).


oih, unohdin sadetakin! No se on pinkki ;)

Vielä kun lapiot löytyis, niit ei oo ees kaupoissa :o

Eilen olin taasen Klaukkalassa ja minit jäi mummin hoiviin, joten lähdin katselemaan Viirin kirppiksen tarjontaa. Ja jälleen olin tyytyväinen löytöihini, varsinkin vaatepuoleen! 
Siellä oli hirveen kattavasti lastenvaatteita (käykää kurkkaa jos Klaukkalassa pyörähdätte).

Mummilaan ostin teletapit dvd:n ja formulan (autot on nyt niiiiin IN) ja Teletapit olikin ilm tosi kiva, koska minit istui ja kattoi ohjelmaa ihan silmät pyöreinä.
Adelelle löytyi ihan uudet colleget (2€). Joel taas sai uuttavastaavan NameIt:n vk-takin ja kumpparit (10,5€) ja ihana satukirja lähti viel eurolla matkaan. 
Satukirjassa on sopivasti sellasia tosi lyhyitä satuja (kaksi satua per sivu) jotta noi kiitäjätkin malttais kuunnella. Missäköhän vaihees ois paras pitää toi iltasatu hetki? Ennen maitoa vai vasta sit kun mennään sänkyyn? 

Lisäksi hain nettikirpulta ostamani vk-rönttöhaalarin aapalle. Nyt siis viel neidille kumpparit ja takki. Joelille löysin kans tuplien kirpparilta pihahaalarin, se tosin ei oo viel kotiutunut. Ja pitäs viel sit miettii ne Popin haalarit. Noi mitkä nimittäin ostin on aika isot et ne on varmaan syksylle paremmat plus et menee hyvin tarhahaalareina.Lentokoneita!!
Mut siis joo hyviä löytöjä - ainakin omasta mielestä ja nyt viel pitäs toi Murulan tarjonta käydä kurkkaa. Luulen et sieltä lähtee jälleen pikku kasa mukaan. ;) Pöydänkin varasin sieltä toukokuulle ja kävin äsken kattomassa et onkohan mulla sinne hyvin kesävaatteita, niin noh.... Jos kaksi ikean kassillista on pelkkää kesävaatetta ja nyt viel tulee Joelilta noi 74cm vaatteet, niin eiköhän mun kirppispöydässä oo tavaraa riittämiin. Vinkkailen sit lähemmin, niin voitte hurruutella Murulaan shoppailemaan. ;)

Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti