tiistai 7. heinäkuuta 2015

1,5

Heipä hei!!

Mulla on ollut blogi tauolla, koska ei oikeastaan ole ollut intoa plus päivät menee kuin siivillä. Ja jotenkin sitä on muutenkin halunnut viettää aikaa sit enemmän perheen kuin tietokoneen kanssa. Nyt varsinkin, kun töihin paluu lähestyy niin tuntuu, et haluaa nauttia joka hetkestä kotiäitinä plus et noi kaks pikku maantiekiitäjää vaatii aikalailla 24/7 vahtimista. :D 

Mutta jos mä nyt saisin ainakin välillä tänne kirjoitettua niin ois sit muistoja itsellekin vuosien päähän ;)

Tänään 7.7.15 minit on tarkalleen 1,5 vee. Puolitoista vuotta - jessus!! Taaperoelämääkin on vietetty jo puoli vuotta. Ja paikallaanhan pysytään max se 5min. 

1,5vee
 
6kk vs 1,5v

Puoltoista vee neuvolassa oltiin viime viikolla ja ens viikolla on sit viel erikseen lääkäri, kun ei valitettavasti samalle päivälle saatu. Mut kurkitaas millaisia mittoja saatiin ja ylipäänsä millaisia minejä meillä tänä päivänä on.

ADELE
 
Pikkuneiti Sievänen. Tulta ja tappuraa tarpeen tullen ja vastapainoksi empaattinen sylivauva. Naurua ei päivästä puutu Adelella. Ja ehkä söpöintä ikinä on virnistys, jolloin nenä nyrpistyy. 

ei paras kuva, mutta ehkä saatte selvää virneestä ;)

Adele rakastaa tutkia uusia juttuja (varsinkin pihalla) kuten ötököitä, kukkia, erilaisia kiviä. Niitä asetellaan sit siistiin riviin tai tuodaan äidille. Sisällä ollessa piirtäminen on nyt kuuminta hottia ja Aappa saattaakin viettää pitkät tovit piirrellen.


Vauhtia riittää aamusta iltaan ja sunnuntaina Lintsillä huomas, että mitä kovempaa laite meni niin sitä kivempaa siinä oli.


Ihhahahahahah :D
 
KotKot juna ois saanu mennä kovempaa
 

Ponnari

Mitat:
Pituus: 84cm (76cm)
Paino: 10,8kg (9,7kg)
Pää: 47,3cm (45,5cm)
 
Kauniit käyrät, pituutta oli tullut hieman enemmän.

JOEL

Äidin hymypoika - yhä. Tosin Joel osaa myös heittäytyä draamakuninkaaksi, jos asiat ei mene niinkuin hän haluaa. 5min itkupotkuraivarit on ihan normaalia. Enää tosin ei heittäydytä täysii selälleen, vaan käydään hallitusti makaamaan ja sit kieritään mahdollisuuksien mukaan niin pitkälle kun seinä tulee vastaan ja sit sitä ruvetaan potkimaan. Omatahtoinen tyyppi siis.


 
Joelilla on selvät poikageenit. Mopot, autot, tietokoneet ja yleensäkin elektroniset laitteet on POP. Ja hauska huomata kuinka pitkäpinna J:llä on, kun hän jotain em. asioista tutkii.
 
 
Mopomies
 
Isin kaa Haltialassa

Mitat:
Pituus: 85cm (78,6cm)
Paino: 12,3kg (10,6kg)
Pää: 49,2cm (47,6cm)
 
Joel kasvaa yhä hienosti 0 käyrällä ja on ns.tavoitepituudessakin, näillä näkymin kuulemma n.185-190cm ois pituus isona.
 
Molemmat piirtelivät innoissaan ja Joel esitteli pallon heitto taitojaankin. Molemmat myös rakensivat hienot tornit eli motoriikkatestit: check. ;)
Nyt sit tosiaan ootellaan ensi viikon lääkäriä ja kahtellaan mitä siellä tutkitaan, hutkitaan ja todetaan.

Ruokailut meillä sujuu jo aikalailla itsenäisesti, vaikka välillä tuntuukin että osa ruoasta on koirien mahassa. Molemmat ovat kehittyneet syömistekniikassa huimasti viimeisen kk aikana ja jopa keiton syöminen on suht koht siistiä. Nokkamukit on vielä käytössä mutta nyt aloitimme jo lasi treenamisen. Vielä ei vaan tajuta sitä että sielt tulee kaikki syliin jos kallistaa liikaa. :) Onneksi kesä kuivaa minkä kastelee. ;)
 
Leivän päälläkin pysyy jotain muuta kuin huuli

Pottailut onkin oma juttunsa. On päiviä kun oikeesti ollaan melkein kuivia ja potalla käydään tiheästi, mutta sit löytyy niitäkin päiviä kun tyyppejä ei kiinnosta pätkääkään koko homma. En oo asiaa sen enempää stressaillut, vaan menen enemmänkin lapsien ehdoilla tän jutun. Sitä paitsi elokuun lopulla aloitetaan päivähoito, niin ehkä esimerkin voima onkin se paras juttu.....
 
Ensi kertaan!
 
-Karoliina-3 kommenttia:

  1. Miten isot ja taitavat söpöliinit he jo ovat ! Tuleeko heiltä vielä puhetta?:) ihan kun heistä olisi tullut enemmän samannäköisiä? Vai hämääköhän kuvat vaan:)

    VastaaPoista
  2. Joko olet palannut töihin? Niin moni vauva/odotus blogi loppuu aina kuin seinään kun työt alkavat, niin olis kiva lukea joku yhteenveto tms että mitä mieltä olit teidän vauva-ajoista ja mitä kaikke siihen kuului, menikö aika nopeasti vai olisitko vielä voinut jäädä kotiin jne jne. :)

    VastaaPoista
  3. Käyn vielä lueskelemassa, kun meidän tyttö on lähes samanikäinen (s. 3.1.). Kiva, kun olit kirjoitellut piiiiiitkästä aikaa :)

    VastaaPoista