lauantai 18. tammikuuta 2014

Viikko kotona

Siis me ollaan oltu jo viikko kotona - VIIKKO!! Sehän tarkoittaa et noi pikkutyypit on ihan kohta 2vkoa...Nyt jo!Justhan mä vasta pönkesin niit pihalle...synnytyskertomus tulee heti ku saan itseni koneen ääreen, tää padilla kirjoittaminen ei niiiiiin kivaa oo ;) ja pahoittelen jälleen kirjoitusvirheitä tai vääriä fontteja ;)

Lauantaina päästiin siis kotiin ja ke mentiin sit viel HYS:iin käväsee, ku ihmeteltiin tytön vähäistä painon nousua ja uneliaisuutta. Bilirubiini arvothan ei noilla kahella noussu sairaalassa hirveästi, niin sanoivat et pitää nopee reagoida jos vähänkään epäilyttää.
No mentiin sinne, arvot oli todella hyvät ja molemmat oli saavuttaneet syntymäpainonsa!! Jeeeee, äiti oli niiiin ylpeä pienistä taistelijoistaan. Siis kaikki hyvin ja saatiin viel tuplaimetysneuvoja kaupan päälle.

Eka neuvolakäyntikin on jo takana. Mein ihana neuvolatäti on itseasiassa käyny jo kaks kertaa meillä. Ekaks maanantaina, kun piti noiden painot kattoa sairaalan käskystä (saatiin sillon vaaka lainaan et voidaan ite punnita) ja to oli sitten se ns. eka oikee neuvola.

Pikkutyypit edusti just niinku pitikin. Ei turhia itketty, oltiin super reippaita ja painoakin oli tullut tarpeeksi. Varsinkin neiti yllätti neuvolatädin jäntevyydellään ja pirteydellään. Jo sairaalassa lastenlääkäri kehu neidin reippautta ja et ihan malliesimerkki pään kannattelut/askeleet jne... Et vaikka onkin vähän pienempi niin voi silti olla ihan super huippu asioissa ;) pitää kato näyttää isoveljelle et ei jää kakkoseksi. 
Poitsu ajatteli esitellä lisäksi myös kitarisansa, kun napatynkää putsailtiin. Se on kyl sellai homma mistä mösjöö ei vaan tykkää. Neidiltä se jo irtosi eli vois toikin jo tippuu pois. Päästään sit kylpyynki, ku neuvolatäti suositteli et odotellaan pari pv, ku se tynkä jotain eritettä viel vähän päästi.

Painot oli tällä kertaa(suluissa kotiinlähtö paino)
Poitsu 2630g (2516g)
Tyttö 2100g (2009g)

Muuten meillä on menny kotona enimmäkseen aika siihen et tuijotellen noita ihmeitä. M jäi suoraan nyt isyyslomalle ka palaakin vasta maaliskuussa töihin. 
Ois "kauheeta" jos M ei ois jäänytkään kotiin... Enhän mä pärjäis...tai no kyllähän sitä pärjää, kun pakko ois, mut onneks nyt on tilanne et saadaan opetella yhdessä tätä perhe-elämää <3

Tiistaina tulee sit tyypeille 2vkoa täyteen ja meil on seuraava neuvola, joten until then.....

Mä meen nyt taas ihastelee noit!


-Karoliina-





3 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, miten teillä on mennyt <3 - IHANIA vauvoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua kuinka sitä ei malta istahtaa koneelle ja päivittää blogia useammin....nooh, sekin päivä taas tulee ;)
      Ja kyllä, ihania he ovat. Ei turhia itketä ja nyt jaksetaan jo päivisin hieman "seurustellakin" :)

      Poista
  2. Ihania pienia! :) Onnea!

    VastaaPoista