tiistai 26. marraskuuta 2013

Tästä se lähtee....

No niin, nyt mä sen aloitan...elämäni ensimmäisen blogin. Miksi? Sitä mäkin mietin,mutta on ihana avautua johonkin, kertoa meidän arjesta, luoda itselleen paikka missä voi miettiä asioita kirjoituksen kautta ja tärkeimpänä varmaan se, että kun fiilikset/tekemiset/jne kirjoittaa nyt ylös,niin vuoden päästä voin ne täältä lukea. :)

Viimeinen pointti siksi, että meillähän on tosiaan tulossa perheenlisäystä ensi vuoden alussa. 1.2.2014 on virallinen "the day" mutta koska meitä onni potkaisi tuplasti, niin uskon että jakautuminen tapahtuu jo tammikuun puolessa välissä. ;)

Tähän ekaan postaukseen onkin kiva kerätä vähän faktoja:
Kuka minä olen?

Kolmekymppinen ikinuori, joka on "kärsinyt" vauvakuumeesta viimeiset 18 vuotta. Silloin syntyi pikkuveljeni ja siitä se sitten lähti ;)
Asustan Tuusulassa avomieheni ja kahden yltiö energisen jackrusselinterrierin kanssa.....Heihin törmäätte blogin välityksellä väkisinkin,niin kovin rakkaita nuo kolme on ;)
Olen tuntenut avomieheni jo n.8 vuotta,mutta rakkaus roihahti vasta muutama vuosi sitten kesällä. Ja koska pohjalla oli jo kaveruus,niin se oli kyllä sitten menoa aikas nopsaa. Puoli vuotta seurustelua ja yhteenmuuto. Sitten alkoikin pikkuhiljaa vauva-ajatus kypsymään ;) Johan sitä ollaan ns. aikuisia kun 30 on mittarissa ja mä tottakai toivoin että saan lapsia mahd nuorena, jotta jaksan yövalvomiset,uhmaiän ja teinielämän mahdollisimman hyvin. Meidän kahden rakkaus on vaan kasvanut raskauden myötä ja kaksosista kuultuamme tuntuu että joka päivä toisesta tulee rakkaampi ja tärkeämpi. Ja näinhän sen pitää mennäkin.
Koen olevani suht etuoikeutettu,koska meidän suhteessa puhutaan todella paljon, pussaillaan ja halaillaan. Tottakai sanaharkkaa joskus tulee,mutta oikeastaan riitelyä me ei harrasteta (toivon että asia näin myös pysyy). Ja me saadaan vielä kerralla kaksi rakkauspakkausta tähän mukaan!Huippua!!

Mutta siis siinä noi perus faktat meidän tämän hetkisestä pienestä suuresta perheestä. Kurkataanpas vielä pikkutyyppien faktoihin:

* LA 1.2.2014
* Tällä hetkellä ultrien mukaan mahassa köllii sekä poika (A-vauva) että tyttö (B-vauva)
* Seuraava kontrolliultra on 2.12. Eli enää vajaa viikko \o/

Näin....ensimmäinen postaus on valmis, tästä alkakoon matka joka on varmasti täynnä vauhtia, iloa, kommelluksia, kyyneleitä ja hirrrrrveän paljon rakkautta!!! Tervetuloa seuraamaan meidän elämää!

-Karoliina-

4 kommenttia:

  1. Voi mahtavaa saada lisää tuplaodottajien/mammojen blogia lukulistoille :)! Onnea valtavasti tuplaonnesta, tämä on vain jotain niin spesiaalia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,loppupeleissähän meitä ei montaa oo :) ja kiitos :)

      Poista
  2. En tiennyt, että tunsitte entuudestaan miehesi kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D
      Me ollaan joo muutama vuos tunnettu eli tiedetään kaikki urpåilut jo entuudestaa ;)

      Poista