lauantai 3. tammikuuta 2015

**LOMALLA**

Terkkuja blogilomalta! Täällä on synttärivalmistelut kovassa vauhdissa ja sen takia lomailenkin loppiaisen yli. Mutta vähän tuli teitä jo ikävä, joten tässä pikku pikku kurkkaus.....

Yks vee tulee siis 7.1.15 täyteen ja meidän vauvavuosi loppuu! Niin se vaan meni, mutta vähemmän sumussa kuin mitä mua peloiteltiin. Palataan tähän kuitenkin jossain toisessa postauksessa.

SYNTTÄRI TO DO-listalla oli:

-TEEMA: on päätetty - onneks! Täällä pohdintaa siitä. 
-KUTSUT:  lähetetty.
-LASTENHUONE: siistitty lapsivieraita varten (ja tietty ihan meille itsellekin)
-TARJOILU: ei mitään hajua! Apua!!!
-LAHJATOIVEET: kaikki mitä ei jouluna tullu toivelistasta :D
-SIIVOUS: sunnuntaina.

Onneks on vielä pari pv aikaa suunnitella tarjoiluja. Mutta voin kertoo, et meille ei oo tulossa mitään jäätävän hienoo kakkuu, koska itse sen teen... Ja tod näk se on enemmänkin tyyliin joku juustokakku kuin perus lastenkakku nameilla päällystettynä tms. ;) Tai no mistäs sitä tietää ehkä mä päädyn sittenkin siihen!
Nyt jatkan "lomaa" eli yritän saada tosi tosi paljon viel aikaiseksi, joten palataan ensi viikolla. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!
Meidän kutsu...Oliko ne joskus noin pieniä? 

Lastenhuoneessa oli ennen vain sängyt ja tuo "narnia-kaappi"

Matot on Askosta ja ne on niiiin ihanat!

-Karoliina-

2 kommenttia:

  1. Aika huikeeta! Vuosi on menny todella nopeesti! Vastahan sitä oltiin synnärillä uutta ihmettä (teiän tapauksessa tuplaihmettä :)) ihmettelemässä. Paljon onnea Joelille ja Adelelle ja hauskoja synttäreitä!! Saija :)

    VastaaPoista