keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Synttärit!!!

7.1 Aappa ja Joel tosiaan muuttuivat sitten yhdessä yössä vauvasta taaperoksi! Vauvavuosi jäi siis taakse - nyt jo! Miten yksi vuosi voikin mennä ohi sujahtamalla? Noh, todennäköisesti seuraavatkin menee. ;) onneksi on tullut kirjoiteltua tänne, otettua miljoona kuvaa ja pidettyä vauvakirjoihin ajantasalla. Muuten vois olla suht hiljaista jos joku kysyy ekasta hampaasta, ekasta kääntymisestä, puolen vuoden neuvolasta tms.... 

Mutta palataan vielä tuohon yks vee synttäri humuun. Juhlat oli ihanat! Tiiviit mutta ihanat. Vieraita meillä oli vajaat 40, tosin onneksi he tulivat hieman porrastetusti. Ensin suku ja sitten kaverit. Hetken taisi olla oikeesti vähän ahdastakin.... Mutta sopu sijaa antaa ja onneksi oli muutama huone käytössä. Lastenhuoneessa taisi parhaillaan olla 9 lasta, huippua! Ihanaa, kun on myös suht saman ikäisiä lapsia. Löytyy aina leikkiseuraa oli sitten juhla tai arki.

Koristeissa en tosiaan halunnut mitään "joka paikkaan ja mahdollisimman paljon" vaan aluksi meinasin, että ollaan ilman. Mutta oli sit kuitenkin pakko. Noi kennopallot olikin kiva juttu ja löytävät paikkansa viirinauhan kanssa lastenhuoneesta jatkossa.




Teemaväriksi tuli nyt sitten minttu höystettynä vaaleanpunaisella. Värit näkyivät meillä lautasissa, mukeissa, serveteissä ja koristeissa. Päädyin siis kerttis linjalle ja voin todeta, että äärettömän hyvä päätös. Ei tarvinnut niiiiiin kauheasti tiskata. Plus noi oli niin suloisia. ;)

kahvikupit

Herkkupuoli

juomapuoli
Tarjoilu oli kakkujen osalta allekirjoittaneen tekemää, samoin tein suolaisia voitaikinataskuja, toi ihana sateenkaari kääretorttu oli mummin käsialaa ja muuten luotin sitten kaupan juttuihin.

Muistattehan että sanoin, että meille ei tuu mitään sellasta perus lastenkekkeri karkkikakkua? HUPS!
Tosin ihan perus kermakakku karkkikoristeilla se ei ollut, vaan menee nimellä KitKat-kakku. KitKattia siinä oli tosin vain koristeena. Kakku oli kylläkin aivan äärettömän hyvää! Jouduin tietty maistamaan, niinkuin kunnon leipurit tekee.

Voileipäkakunkin tein ekaa kertaa ihan itse. Makuna oli kalkkuna, ohjeen löydät Kinuskikiissan sivuilta nimellä kevyt kalkkunavoileipäkakku (tai kurkkaa tästä). Puheiden mukaan se oli todella hyvää. Sitä oisin ehkä voinut itekin maistaa, mutta se oli totaalisen loppu, kun vikat vieraat lähti. Ehkä ensi kerralla sitten. ;)

suolaista
Makeaa
Lahjoja tuli ihan kauheasti ja vähän niinkuin joulunakin niin paperit ja narut oli paras lahja ikinä. Adelen mielestä myös kortit oli myös äärettömän kiinnostavia, mutta olin tylsä äiti ja ripustin ne pienten käsien ulottomattomuuteen.

joulun pyykkinaru uusiokäytössä
Oikeena synttäriaamuna avattiin viel äitin ja isin lahja. Ja sit me oltiinkin jo taperoita <3

Avaaminen tapahtui melkein samaan aikaan kuin vuosi aikaisemmin syntymä
Minit on tänään ruvennut opiskelemaan yksien päikkäreiden taktiikkaa ja tänään päästään 1v neuvolaankin. Kuulette näistä pian lisää ;)

-Karoliina-

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea 1-vuotiaille! :) KitKat-kakku näyttää kyllä aika herkulta! Kuten muutkin tarjottavat.

    VastaaPoista
  2. Onnea 1-vuotiaille!! Upea KitKat kakku, anteeksi jos varasta tän kakun meidänkin poikien synttäreille! Niin upee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja olloa hyvä vaan, se oli oikeesti tosi hyvä!

      Poista