maanantai 27. lokakuuta 2014

Muutto härdelliä, sisustamista ja ylöspäin menoa

Noita siis meille ;)

Minulta jo udeltiinkin että koska palaan kirjoittelemaan ja täällä ollaan. Nyt on reilu viikko muutosta ja pikku hiljaa tavarat on löytänyt oman paikkansa ja ne jotka ei oo, niin on sijoitettu yläkerran "tänne kerätään kaikki tavarat" oleskeluhuoneeseen. 

Oikein itseäänkin naurattaa, että työhuone on vielä täysin kesken (mm.yksi jätesäkki ja muutama pikku laatikko hengaa huoneen kulmassa) mutta olohuoneeseen on ollut pakko sijoittaa kynttilä ja ruokailutilat on ollut pakko saada kappa. Asiat tärkeysjärjestykseen :D 

Myös lelujen levittely on ollut suuri osa sisustamista. Ihan parasta on levittää lastenhuoneen lelut, leikkiä niillä muutama minuutti ja sit suunnata olohuoneen lelulaatikolle ja levittää ne. sit ku ne rupee tylsistyttää, niin varmasti löytyy jotain todella kiellettyä, kuten esin takka ja takkapuut, koirien ruoka/vesi kipot, johdot tai pistorasiat. Viimeisimmät kaksi on yritetty hommata parhaamme mukaan, mutta kiinnostaa ne näköjään silti ja varsinkin Joelia. Tyypistä tulee varmaan joku sähkötutkija :D

Asentaja
Nää hetket, kun leikitään sulassa sovussa....

Adelen oppien perässä Joel on ruvennut myös nousemaan ylöspäin. Ihanaa joo, mutta voisiko ne suojelurefleksitkin tulla? Tyyppi nousee seisomaan, mutta ei osaa vielä kaatua sulavasti. Tai ees jotenkin varoa. Siinä Aappa on jo nimittäin aika pro. Neiti nimittäin kaatuessaan kierähtää hienosti kyljelleen ja kannattelee päätään mahdollisimman hyvin. Tosin löytyy niitä kuhmuja myös prinsessan päästä. Joel hienosti polviseisonnasta istuutuu tai lähtee liikkeelle, mutta suorilta jaloilta tullaan alas kuin kaadettu puu. Olisiko tuo kerran laskeutunu nätisti polvilleen jne... Aappa vaan päästää irti ja odottaa et peppu osuu lattiaan :D :D Konttauskypärä sana ponnahtelee jonkin verran äitien keskusteluissa, mutta mulle ja meille se on kyllä nou nou. Jotenkin vaan tökkii koko juttu. Se ulkonäkökin...puuuuuh! Erimieltä olevia?

Miten niin lähellä!?!
Ensiviikolla tulee 10kk täyteen ja lähdetään juhlistamaan sitä (ja ottamaan muutoinkin irtiottoa arkeen) Ikaalisten kylpylään. Pitäisi myös soittaa neuvolaan jotta päästäis punnailee ja mittailee, on kivempi tehä sit kk postauskin. ;)

Yritän saada ton pöytäkoneenkin kuntoon, jotta pääsisin sillä postailemaan, tämä padilla "pelleily" kun on aika ärrrrsyttävää. Pikapostauksiin hyvä, mutta enemmän jos on asiaa/kuvia, niin joutuu enivei koneen sitten käynnistämään että saa kuvat oikean kokoisiksi ja fontit täsmäämään. 

Kuvia kodista pyydettiin myös, mutta edetään siinä huone kerrallaan.... Tässä kuitenkin muutama pikkukuva. 


Ruokailualuetta...
Makkarin vanhoja kaappeja tai no niiden karmeja ;)
Olkkaria
Takka <3

Sellasta ;)

-Karoliina-





4 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä. Mä ite kans haaveilen että sais asua rintamamiestalossa. Oo. Iso piha ja naapureita ei näy heti kun sälekaihtimet avaa. Ja suurrna plussana olis jos tontilta löytyis navetta rakennus. ;)
    Tuleekp teillä lapsille omat huoneet vai pääsevätkä samaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meil näkyy kyl naapurit vaikka pha onkin ihanan iso :D mä taas himoitsen ulkoasunsa tonne pihalle. Ja minit sai talon isoimman makkarin eli jakavat sen niin kauan ku jaksavat toisiaan katsella ;)

      Poista
  2. Oih takka <3 Kiva että muutto alkaa jo olemaan ohitse ja pääsette asettumaan kotiin :)

    VastaaPoista