perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kukkuu!!!

Kesä ja äärettömän ihanat helteet ovat hiljentäneet blogia. Ja voi olla että vielä ensi viikkokin on hiljaista, mutta elokuun alun blogi tekstit on jo luonnostelu vaiheessa. Näyttää siltä että pienen suuren perheen eka arvonta napsahtaa käyntiin 4.8 ;) 

Mutta mitä meille kuuluu? 

Snadit kasvaa silmissä ja me ollaankin siirrytty 68cm vaatteisiin ja kohta on jo 74cm otettava pois kaapista. HUII!!


Liikkeelle pitäisi jo päästä, mutta hieman se on vielä hidasta, varsinkin jos yrittää ryömiä :D Aappa pääsee jo eteenpäin, mutta Joel junnaa paikallaan (ei olla vielä tajuttu että käsien avulla pääsisi eteenpäin, vaan nyt ne on lentokoneen siipinä sivuilla)
Pyörimällä selältä masulle jne. pääsee paljon nopeemmin :)

pikku hiljaa...
Ruokailussa ollaan jo aika ammattilaisia. Syödään monenlaista, kala astuu kuvioihin huomenna. Hedelmissä taitaa olla jo kaikki käyty. Kasviksissa sama juttu, herneet puuttuu. Viljoista me ollaan syöty vaan kauraa, mutta nyt haluisin loputkin. Ideoita?
Ainut miinus on et tää helle vaikuttaa Adelen ruokahaluun. Aluksi syödään kiltisti, mutta puolenvälin jälkeen alkaa pään pyörittely ja suun suppuun laittaminen. 
Miten teillä muilla syödään näillä helteillä?


Kotona yleisesti on muutoksen tuulia, mutta niistäkin höpötellään lisää elokuun puolella.

2vkon päästä ollaan jo 7kk, silloin onkin ns neuvolavapaa joten mittaillaan niitä noin mittoja sitten kotsassa. Täytyykin muistaa varata 8kk neuvolalääkäri...olisikohan se erilainen kun viimeksi. "Huoneeseen, 10min tutkimukset ja ulos". Tylsää! On kivempi ku hieman jutellaan, tutkaillaan rauhassa ja annetaan mineillekin aikaa totuttautua uuteen ihmiseen, varsinkin ku se ihminen vääntää kääntää ja tuo naamansa lähelle eli käy iholle :D

Ainiin ja hei pssst. Me löydettiin hääpaikka *shhhhhh* voidaan pulista niistäkin asioista jossain välissä, vai??

-Karoliina-


6 kommenttia:

  1. Joojoojoo, hääjuttuja mukaan! Niistä on ihana lukea <3

    Voi miten suloisia teidän pienet onkaan :) onko teillä kauheat kitinät päällö kun ei päästä eteenpöin? Mun mielestä toi vaihe oli ihan hirveä kun halut konttaamiseen on kovat ja turhaudutaan kun ei osatakaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hermo palaa heti, ku ei liikettä tapahdu tai ei yletä johonkin leluun :D

      Poista
  2. Juu, ehdottomasti hääjuttuja mukaan ;)

    Meillä menee neuvolareissuilla aina 1-2h :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meilläkin, mut toi 5kk lääkäri oli tollai pika käynti. Th:n luona menee aina vähintään 1,5h :)

      Poista