perjantai 27. joulukuuta 2013

Elämää joulun jälkeen

Puuuuh, nyt se on jälleen ohi....Joulu...Hirvee härdelli koko kuukauden ajan ja sit se on 1-3 päivässä ohi. Mut on se ihanaa, se kk ajan hössöttäminen!

Meillä oli siis todellakin sukujoulu, koska molempien suku (mahdollisuuksien mukaan) kokoontui M.n äitin tykö. Me mentiin jo aatonaattona sinne, et saadaan "rauhassa" valmistella kattauksia jne plus tietty ei oo sit aamusta kiire vaan saa katella lastenohjelmia ihan rauhassa. Joulupukin kuumalinja on vaan niin must!!!! Onko teillä muilla tällaisia "joka joulu täytyy"-juttuja?


Kattausta


Ihanaa kun on puhetta ja touhua, mutta kyllä tää mom to be oli V.Ä.S.Y.N.Y.T sit ku kaikki lähti ja koko joulupäivä meni ihan samalla moodilla.
Joulupäivän mä yksinkertaisesti rötväsin koko päivän sohvalla yökkäri päällä ja latasin akkuja. Markus palasi arkeen ja lähti heti aamusta töihin, samoin tapanina.
Mä taas tapanina suuntasin nenäni porukoille syömään vielä sen kolmannen kerran jouluruokia.

Kuin hyvää oli maksalaatikko!!!! :D 

Söin mä kyl sit jotain muutakin..... ;)


Ilmeisesti oltiin oltu kilttejä, koska joulupukki oli tuonut meille lahjoja hirveän paljon ja kaikista ihaninta et juuri sellaisia käytännöllisiä, mitä oli joulupukin kirjeeseen kirjoitettukin.

sit viel lisäks aamutakki ja oloasu, kiitän isosti!!
SORELL, my love!!!Kiitos kulta!
Yhteisiä juttuja

Speedy&Gonzales on ollut SUPER kilttejä masuasukkeja ja jopa heille oli kuusen alle muutama paketti löytänyt tiensä. Tää tuli kyl meillekin ihan puskista...Mitä tää on sit ens vuonna?


Yökkäreitä, bodeja ja tuttikuumemittari 


Ensi jouluna meitä onkin sitten tosiaan ainakin kaksi enemmän juhlimassa valon ja rauhan juhlaa. Ja voi sitä melskettä....Taitaa olla taas äiskä ja iskä vähän väsyjä.  Nyt vaan sit sillä erotuksella, et ei vaan voi "lysähtää" sohvalle...Ellei tietty mummit ja papat oo reippaita ;)



Kiitos vielä kerran pukille tätäkin kautta! 
*niiaus ja kumarrus*

Onkohan Miima kutistunu?

-Karoliina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti